Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

Raak geïnspireerd door het strand en de natuur

Inspirerende vergaderlocatie organiseren?

Lekker vergaderen in de natuur kan erg ontspannend zijn. Door de liggen tussen de duinen en het strand kun je altijd even uitwaaien in een rustige en mooie omgeving. Dit zorgt voor een inspirerende vergadering bij onze unieke vergaderlocatie aan het strand.

Zorg voor een inspirerende vergadering bij onze unieke vergaderlocatie aan het strand.

Deze inspirerende vergaderlocatie is omringd door natuur gebieden.
Met het uitzicht op de zee en mogelijkheden voor catering en activiteiten weet je zeker dat je een geslaagde vergadering hebt. 

Langevelderslag inspirerende vergaderlocatie Nederzandt
Inspirerende vergaderlocatie aan het strand, ook voor training geven

Onze inspirerende vergaderlocatie is omringd door natuur gebieden

Of je nu een vergadering, een brainstormsessie, een heisessie of een meerdaagse meeting moet plannen. Bij vergaderlocatie Nederzandt ben je altijd gegarandeerd van een goede, inspirerende vergaderruimte. Moet je met de directie belangrijke cijfers bespreken? Of heb je een training met het hele team? Of je nu met 5 directeuren of 50 werknemers komt, bij vergaderlocatie Nederzandt kan je altijd een inspirerende vergaderzaal huren.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Onze inspirerende vergaderruimtes -en zalen

Deze zalen hebben alles wat jij nodig hebt om jouw vergadering een succes te maken; denk aan een eigen toilet, een koffiebuffet, een flip-over en een fijne vergadertafel met genoeg stoelen. Sommige zalen zijn uitgerust met beamers, zodat je zeker weet dat je goed en duidelijk kan presenteren.

Reserveer een plek 

Bij vergaderlocatie Nederzandt is het niet alleen mogelijk om een tijdslot te reserveren. Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren voor meerdere dagen. Ook kunnen wij de catering verzorgen en activiteiten inplannen.

Tafel gedekt van nederzandt strandtent

“We beschikken over diverse zalen met allemaal een eigen stijl en sfeer, van zakelijk tot heel knus en huiselijk met een gezellige openhaard. “

Ontdek onze inspirerende vergaderruimtes

Vergadering inplannen?

Zorg voor een unieke vergadering bij een inspirerende vergaderlocatie aan het strand. Al onze vergaderruimte is omringd door natuurgebieden. Met het uitzicht op de zee en mogelijkheden voor catering en activiteiten weet je zeker dat je een geslaagde vergadering hebt. 

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw congres uniek te maken. 

“ Combineer je vergadering met een mooie strandwandeling ”

Inspirerende vergaderlocatie met lunch of diner

Het is mogelijk om heerlijk te lunchen of dineren bij de afsluiting van de vergadering. Ook is het mogelijk dat er hapjes en drankjes geserveerd worden tijdens de vergadering. Wat je ook wil, wij staan overal voor open.

De keuken in Nederzandt is het gehele jaar open om heerlijke gerechten te serveren. Er wordt  vooral met seizoensgebonden, dagverse en duurzame producten gekookt. Wanneer er eventuele dieetwensen en allergieën zijn houden wij hier rekening mee.

Veel gestelde vragen

Jazeker! Inspirerende teambuilding activiteiten op het strand doen is een goede opstarter voordat jullie de vergaderlocatie betreden. Het geruis van de zee, het branden van de zon en het zand tussen de tenen zorgt tevens voor een flinke boost voor de motivatie, zelfvertrouwen en inspiratie.

Wil je teambuilding activiteiten doen om de samenwerking te verbeteren? Wij helpen je graag teambuilding activiteiten te organiseren voor of na de vergadering. Doe bijvoorbeeld Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een grote vlieger, of speel een outdoor tablet game. Het geruis van de zee, de warme zon, en een goede portie zand onder de voeten zorgt voor een stevige motivatie en inspiratie boost. Perfect voor brainstormsessies of lange vergadersessies.

Misschien doe je liever een ontspannende en inspirerende activiteit voordat je de vergaderlocatie betreed. Door de bijzondere ligging van Nederzandt tussen twee verschillende natuurparken vind je altijd wel de inspiratie die je zoekt. 

Deze Vergaderlocatie beschikt over meerdere middelen voor verschillende activiteiten aan het strand. Denk bijvoorbeeld aan sportieve activiteiten, zoals golfsurfen, suppen mountainbiken of powerkiten. Zo waai je heerlijk uit terwijl je intensief bezig bent.

Wanneer de voorkeur ligt bij het doen van creatieve en ontspannende workshops, is dit ook mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan schilderworkshops, cocktailworkshops, het berijden van een Solex, en beachgolf.

Wanneer jullie liever inspiratie op willen doen in een van de omringende gebieden, kunnen wij ook een wandeling met de boswachter organiseren. Of ga gezellig strandjutten. Zo weet je dat je jouw vergadering een succes maakt.

Jazeker! Of je nu meerdere gerechten wil hebben, of een walking dinner, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Samen met onze chef stel je zelf het menu van het diner samen. Wij serveren het hele jaar door heerlijke, verrassende en gezonde gerechten. 

Ondanks dat Nederzandt in een kustgebied ligt, is het rustiger dan de omringende kustgebieden. Om bij de parkeerplaatsen te komen rijd je eerst 2 kilometer door het unieke duinlandschap van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Vervolgens zie je aan je rechterzijde het grote parkeerterrein van vergaderlocatie Nederzandt. Het duurt enkele minuten om de vergaderlocatie te bereiken vanaf de parkeerplaats.

Het parkeerterrein telt 700 parkeerplaatsen. Hierdoor ben je altijd gegarandeerd op een parkeerplek.

Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw vergadering écht uniek te maken. Vraag naar onze offerte om meer informatie te krijgen over onze inspirerende vergaderruimten.

Nederzandt personeel strand eventplanner

Bel ons events team

Vergadering aanvragen

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine