Seminar

Wil je een seminar organiseren en bent daarvoor op zoek naar de juiste locatie?

Organiseer je seminar aan het strand. De perfecte locatie is voor uw seminar van belang voor de totale beleving.

Dineren bij vergaderlocatie en seminar locatie Nederzandt

Seminar met catering

Bij het restaurant van Vrijstaat Nederzandt kun je heerlijke lunchen of dineren met je gezelschap. We staan het hele jaar klaar om de catering te verzorgen. We serveren ook hapjes en drankjes tijdens de seminar. Zodat je volledig ontzorgt wordt.

Onze keuken maakt het hele jaar smakelijke gerechten. Er wordt gekookt met seizoensgebonden, dagverse en duurzame producten. Mochten er dieetwensen en allergieën zijn, houden we hier graag rekening mee.

Seminar aan het strand

In het achterduin van Amsterdam en even boven Den Haag, vind je aan het strand onze prachtige locatie, te midden van de oogverblindende natuurgebieden Nationaal Park Hollandse Duinen, de Amsterdamse Waterleidingduinen en Strandreservaat Noordvoort. De ligging van onze locatie laat je even ontsnappen aan de drukte van alledag. Perfect voor een inspirerende seminar.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Restaurant Nederzandt duurzaam restaurant kok tijdens een heidag

Onze zalen

Al onze zalen hebben een eigen identiteit. Daarom is er voor iedere bijeenkomst een passende ruimte. De stijl en sfeer van de zalen zijn uiteenlopend. Van zakelijk tot knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Allemaal zijn ze voorzien van een beamer, scherm, flip-over, trainers toolkit en één of meerdere toiletten. Natuurlijk beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur die op aanvraag van jou beschikbaar is.

Ook een seminar organiseren?

Zoek je een locatie om jouw seminar te organiseren? Breng deskundigen samen op een unieke plek aan het strand van Noordwijk. Vrijstaat Nederzandt is zeer inspirerend en regelt alles van begin tot eind. Zo hebben we verschillende vergaderzalen, heerlijke catering en een prachtige omgeving. Er kunnen tot 1500 personen in onze evenementenlocatie. En er wordt ook een gedeelte van ons terras gereserveerd bij jou zaal.

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Of je nu met de voetjes in het zand wil, of toch liever binnen een congres wil organiseren, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw congres uniek te maken. 

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine