Seminar

Wil je een seminar organiseren en bent daarvoor op zoek naar de juiste locatie?

Organiseer je seminar aan het strand. De perfecte locatie is voor uw seminar van belang voor de totale beleving.

Seminar met catering

Bij het restaurant van Vrijstaat Nederzandt kun je heerlijke lunchen of dineren met je gezelschap. We staan het hele jaar klaar om de catering te verzorgen. We reserveren ook hapjes en drankjes tijdens de seminar. Zodat je volledig ontzorgt wordt.

Onze keuken maakt het hele jaar smakelijke gerechten. Er wordt gekookt met seizoensgebonden, dagverse en duurzame producten. Mochten er dieetwensen en allergieën zijn, houden we hier graag rekening mee.

Seminar aan het strand

In het achterduin van Amsterdam en even boven Den Haag, vind je aan het strand onze prachtige locatie, te midden van de oogverblindende natuurgebieden Nationaal Park Hollandse Duinen, de Amsterdamse Waterleidingduinen en Strandreservaat Noordvoort. De ligging van onze locatie laat je even ontsnappen aan de drukte van alledag.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Onze zalen

Al onze zalen hebben een eigen identiteit. Daarom is er voor iedere bijeenkomst een passende ruimte. De stijl en sfeer van de zalen zijn uiteenlopend. Van zakelijk tot knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Allemaal zijn ze voorzien van een beamer, scherm, flip-over, trainers toolkit en één of meerdere toiletten. Natuurlijk beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur die op aanvraag van jou beschikbaar is.

Vergaderzaal met stoelen en beamer tv knus uniek inspirerend

“Beach Bungalow Dichtbij”

Vergaderruimte

“Bruisterduin”

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

“Verwarmen”

Verlangen vergaderruimte

“Verlang & Verblijf”

“Opkamer Vertrouwen”

Ook een uniek seminar?

Zoek je een locatie om jouw seminar te organiseren? Breng deskundigen samen op een unieke plek aan het strand van Noordwijk. Vrijstaat Nederzandt is zeer inspirerend en regelt alles van begin tot eind. Zo hebben we verschillende vergaderzalen, heerlijke catering en een prachtige omgeving. Er kunnen tot 1500 personen in onze evenementenlocatie. En er wordt ook een gedeelte van ons terras gereserveerd bij jou zaal.

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Of je nu met de voetjes in het zand wil, of toch liever binnen een congres wil organiseren, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw congres uniek te maken. 

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Breakfast table

Ontbijt/Breakfast

Ontbijt "Moët"/Breakfast "Moët"

Glas champagne | Verse jus | Uitsmijter | Ham | Kaas | Jam | Croissant | Boter | Brood
Glass of champagne | Fresh orange juice | Fried egg | Ham | Cheese | Jam | Croissant | Butter | Bread
19,50

Ontbijt "Mag"/Breakfast "Mag"

Verse jus | Uitsmijter | Ham | Kaas | Jam | Croissant | Boter | Brood
Fresh orange juice | Fried egg | Ham | Cheese | Jam | Croissant | Butter | Bread
12,50

Hollandse kwark/Dutch quark

Walnoten | Honing
Walnuts | Honey
7,75

Uitsmijter ham & kaas/Fried egg ham & cheese

Drie eieren | Tijgerwit of Hollands grof bruin
Three eggs | Tiger white or Dutch coarse brown bread
8,75

Cocktail table

55,- per tafel/per table

Maak een keuze van 4 cocktails van onze cocktailkaart met meer dan 69 verschillende cocktails.
Bij deze tafel serveren wij een heerlijke borrelplank met lekkere cocktail bites.
Choose from 4 cocktails from our cocktail menu with over 69 different cocktails.
At this table we serve a delicious cocktail board with tasty cocktail bites.

Hollandse plank/Dutch platter

Amsterdamse ui | Zilverui | Augurk | Piccalilly | Oude kaasblokjes | Brandnetelkaas |
Stolwijker komijnekaas | Grillworst | Veluwnaartje | Boerenham | Crudités
Amsterdam onion | Silver onion | Pickle | Piccalilly | Old cheese | Nettle cheese |
Stolwijker cumin cheese | Grilled sausage | Veluwnaartje | Country-made ham | Crudites

Cocktails

Aperitivo

47,50 per tafel/per table

Borrelen met lekkers, een Hollandse borrelplank, portie bitterballen, portie nacho’s en 4 consumpties naar keuze (uitzondering sterke dranken)
Drinks with delicious, a Dutch platter, portion of appetizer croquettes, portion of nachos and 4 drinks of your choice (except for spirits)

Hollandse plank/Dutch platter

Amsterdamse ui | Zilverui | Augurk | Piccalilly | Oude kaasblokjes | Brandnetelkaas |
Stolwijker komijnekaas | Grillworst | Veluwnaartje | Boerenham | Crudités
Amsterdam onion | Silver onion | Pickle | Piccalilly | Old cheese | Nettle cheese |
Stolwijker cumin cheese | Grilled sausage | Veluwnaartje | Country-made ham | Crudites

Nacho's/Nachos

Nacho’s | Geraspte kaas | Maiskorrels | Tomatenblokjes | Chilisaus | Lente ui | Crème fraîche
Nachos | Grated cheese | Corn kernels | Tomato cubes | Chili sauce | Spring onion | Creme fraiche

Bitterballen/Appetizer croquettes

6 stuks
6 pieces

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine

DINNER table

37,50 p.p.

Voorgerechten/Starters

Biologische Vitello Grabato/Organic Vitello Grabato

Biologisch kalfsvlees | Hollandse garnalen | Rode ui | Tuinkers | Cocktailsaus
Organic veal | Dutch shrimps | Red onion | Garden cress | Cocktail sauce

Hollandse garnalencocktail/Dutch shrimps cocktail

Cocktailsaus | Citroen | Kwartelei
Cocktail sauce | Lemon | Quails egg

Carpaccio/Carpaccio

Rund | Hollandse boerenkaas | Pittenmix | Kruidensla | Hollandse grove mosterd
Beef | Dutch farmers cheese | Mix of kernels | Herb salad | Dutch coarse mustard

Hartige hangop/Savory curd (cheese)

Kruidensalade | Rode biet | Tuinkers | Radijs
Herb salad | Beetroot | Garden cress | Radish

Hoofdgerechten/Main dishes

Hollandse entrecote/Dutch entrecote

Meiknolletjes | Gele biet | Roseval | Barbecueboter
Turnips | Yellow beet | Roseval | Barbecue butter

Zeeduivel uit de oven/Monkfish from the oven

Katenspek | Linzen | Kruidensalade | Wortel | Paprika | Dragonboter
Bacon | Lentils | Herb salad | Bearnaise sauce | Carrot | Paprika | Tarragon butter

Gepofte knolselderij van de grill/Puffed celeriac from the grill

Linzen | Wortel | Paprika | Tuinkers | Tomaat | Knoflookolie
Lentils | Carrot | Paprika | Cress | Tomato | Garlic oil

Tongschar/Lemon sole

Paarse wortelcrème | Aardappeltaart | Bimi | Tomatenolie met paprika
Purple carrot cream | Potato pie | Bimi | Tomato oil with paprika

Hollandse tournedos/Dutch tournedos

Compote van sjalot | Balsamico-rodewijnsaus
Shallot compote | Balsamic red wine sauce

Kabeljauw filet/Cod fillet

Gele wortelcrème | Mosterd citroen peterselie panko panade | Karnemelkjus
Yellow carrot cream | Mustard lemon parsley panko panade | Buttermilk gravy

Runder rib-eye/Beef ribeye

Sjalot | Peultjes | Bundelzwam | Aardappeltaart | Dragonboter
Shallot | Sugar peas | Bundle fungi | Potato pie | Tarragon butter

Risotto van parelgort/Pearl barley risotto

Kruidensalade | Noten | Vega chunks
Herb salad | Nuts | Vega chunksr

lunch

Broodjes/Sandwiches

Salades/Salads

Soepen/Soups