Over Vrijstaat Nederzandt

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt, vlakbij Amsterdam, Vrijstaat Nederzandt, dé eet-, drink- en feestlocatie in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag. De open à la carte keuken nodigt 3651/4 dagen per jaar uit tot een snelle of uitgebreide lunch en een heerlijk diner. De gezellige binnen- of buitenbarbecue staat klaar bij menig feest, bruiloft en vergaderevent. Vrijstaat Nederzandt ademt een ongedwongen, warme en toegankelijke sfeer uit.

Naast uitstekend eten en drinken biedt het restaurant een enorme variatie aan mogelijkheden. In samenwerking met Nederzandt Events verzorgt het restaurant onder meer spectaculaire feesten, romantische bruiloften en unieke bedrijfsuitjes. Onder de naam Nederzandt Events worden ook diverse sportieve, ontspannende en creatieve activiteiten en workshops aangeboden. Denk daarbij aan surfen, powerkiten, brandingraften, suppen, boogschieten, yoga, paardrijden door de duinen, een wijnproeverij, kunstschilderen of een cocktail workshop. Een ideale manier om een dag vol leuke activiteiten te combineren met een heerlijke lunch, borrel en/of diner!

Vrijstaat Nederzandt is het hele jaar door dagelijks geopend van 09:00 uur tot circa 23:00 uur. Kom langs om het te ervaren. Lente, zomer, herfst of winter… De heerlijke sfeer van Nederzandt is het ontdekken waard!

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine