Congres centrum in Noordwijk

Inspirerend congres centrum aan het strand van Noordwijk

Wil je graag een geweldig congres organiseren op een unieke locatie aan het strand? Inspireer je gasten met een congres aan het strand bij congres centrum Nederzandt!

 Inspireer je gasten met een congres aan het strand bij ons congres centrum! Nederzandt ligt in een toplocatie bij Noordwijk wat uitstekend bereikbaar is vanuit Haarlem, Den Haag en Rotterdam. 

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

Congrescentrum: Ieder congres is anders

Ieder congres is anders, en heeft andere gasten en sprekers. Dat maakt congressen zo inspirerend en leuk. Nederzandt is een inspirerend congres centrum met ruimte tot 1500 gasten. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw congres, en dragen graag bij aan de informatieve en inspirerende ervaring. Wij helpen je graag bij de nodige voorbereidingen, en zorgen dat jouw congres perfect verloopt.

Waarover je het congres ook wil organiseren, Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om een succesvol congres neer te zetten. Of je nu met grote merken wil organiseren, of een kleinschalig niche congres wil organiseren. Nederzandt heeft alles in huis om jouw congres een succes te laten worden. 

Is jouw congres te groot voor één dag? Je kan bij congres centrum Nederzandt ook een meerdaags congres organiseren.

inspirerende Vergaderzaal verwarmen - ook voor een congres centrum

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Congres centrum aan het strand

Congres centrum Nederzandt ligt in een toplocatie bij Noordwijk wat uitstekend bereikbaar is vanuit Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Geniet na het congres van het zand, de zee, en de nabijgelegen nationale parken en reservaten.

Nederzandt is een van de weinige congreszalen aan de kust. Deze buitengewoon inspirerende locatie geworden voor congressen, seminars, vergaderingen, bedrijfsfeesten en meer. Indien er specifieke verwachtingen of gedachten zijn over de inrichting van de zalen, zijn we bereid ze door te voeren. Op die manier zorgen we voor een inspirerende ruimte om de productiviteit en de creativiteit van de gasten te verhogen.

Vergaderzaal uitzicht op strand en zee nabij amsterdam evenementenlocatie

Congres organiseren bij Noordwijk

Til jouw congres naar een hoger niveau door een unieke locatie! Of je nu met de voetjes in het zand wil, of toch liever binnen het congres wil organiseren, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw congres uniek te maken. Wil je graag branded ballonnen, een goodiebag bij binnenkomst, of activiteiten? Combineer zakelijk en plezier om een top congres centrum te creëren. Van grote merken tot kleine ondernemers, bij Nederzandt denken we graag met jou mee.

Met onze sales medewerkers stemmen wij precies af hoe de bijeenkomst moet verlopen. Maak gebruik van onze sfeervolle zalen met elk een eigen identiteit, en sluit het congres af op onze gezellig terras met een borrel en/of een diner.

Niks is voor ons te gek.

Klein congres aan het strand

Hoe zorg je voor een congres om nooit meer te vergeten? Organiseer een congres aan de kust van Zuid-Holland met een fenomenaal uitzicht op zee, het strand, en de duinen. Met een capaciteit van 1500 mensen kan je altijd jouw gasten kwijt. Door de unieke locatie weet je zeker dat je een indrukwekkend, zakelijk, inspirerend en educatief congres zal geven. Wij staan overal voor open. Wil je een klein congres? Of heb je toch liever een uitbundig congres met extra activiteiten en lunch? Wij helpen je graag!

Congres centrum Nederzandt is ook zeer geschikt voor personeelsfeesten, presentaties en vergaderingen. Nederzandt is bereikbaar met een parkeergelegenheid op korte afstand.
Congres centrum aan het strand

Congres met catering: hapjes en drankjes

Of je nu een groot of klein congres hebt, wij verzorgen graag het eten voor je.

Of je nu meerdere gerechten wil hebben, of een walking dinner, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Samen met onze chef stel je zelf het menu van het diner samen. Wij serveren het hele jaar door heerlijke, verrassende en gezonde gerechten. Zo zorgen we ervoor dat jouw congres centrum onvergetelijk wordt!

Veel gestelde vragen

Ons congrescentrum is goed te bereiken en heeft op enkele minuten loopafstand een grote parkeerplaats met 700 parkeerplaatsen.

Zeker!  Onze eventplanner laat graag onze unieke locatie zien. We bespreken graag de mogelijkheden wat strandplaats Nederzandt te bieden heeft.

Is het een groot of kleinschalig congres? Of te groot voor één dag? Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om jouw congres perfect te laten verlopen. Vrijstaat Nederzandt kan tot 1500 gasten kwijt voor congressen, vergaderingen en bedrijfsevenementen. 

Jazeker! Of je nu meerdere gerechten wil hebben, of een walking dinner, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Samen met onze chef stel je zelf het menu van het diner samen. Wij serveren het hele jaar door heerlijke, verrassende en gezonde gerechten. 

Nederzandt personeel strand eventplanner

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

[fibosearch]

Vrijblijvende offerte aanvragen

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine