Contact

contact nederzandt

Bezoekadres Strandplaats Nederzandt

Langevelderslag 36-56
2204 AH Noordwijk
Zuid-Holland 

Reserveringen restaurant

Reserveer uw tafel online! Klik hier om direct online een reservering te maken.

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is iedere dag, 365 1/4 dagen per jaar van 09.00 tot circa 23.00 uur. De keuken is geopend van 11.00 tot 21.00 uur. Voor speciale evenementen kunnen wij op verzoek open blijven tot 01.00 uur (uniek aan de Noordwijkse kust)! 

Reserveringen zalen

contact nederzandtHeeft u interesse om een feest, bruiloft, vergadering of een ander evenement te organiseren bij St(r)andplaats Nederzandt? Ons salesteam helpt u graag verder bij de planning en organisatie van uw evenement! U kunt direct een offerte aanvragen of een afspraak inplannen om de mogelijkheden te bespreken en de zalen te bezichtigen.

Openingstijden saleskantoor:

Van maandag t/m vrijdag zijn wij bereikbaar van 09.00 tot 17.00 uur. U kunt ons bereiken via 088 – 66 44 408 of info@nederzandt.nl

Op zaterdag en zondag zijn wij uitsluitend op afspraak geopend. U kunt tijdens bovenstaande openingstijden een afspraak maken voor een bezichtiging in het weekend.

Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op

Uw naam

Uw telefoonnummer

Uw Email

Onderwerp

Uw bericht

Route naar Strandplaats Nederzandt in Noordwijk aan Zee

St(r)andplaats Nederzandt heeft een unieke ligging aan het strand en tussen de duinen in een prachtig natuurgebied. Na een oprijlaan van twee kilometer komt u in onze én uw fantastische Vrijstaat! St(r)andplaats Nederzandt is uitstekend bereikbaar per auto, per fiets of te voet. Direct naast St(r)andplaats Nederzandt vindt u het ruime parkeerterrein van Parkeerbeheer van Westerop. U kunt nergens anders in Noordwijk aan het strand zo goedkoop parkeren.

Kijk hier voor een uitgebreide routebeschrijving en parkeerinformatie.