Bedrijfsfeest

Heerlijk aan het strand ook jouw personeelsfeest organiseren?

Hebben jullie een speciale gebeurtenis te vieren in het bedrijf?

Dan is een bedrijfsfeest dé ideale oplossing. Want wij staan overal voor open en veel is mogelij.: Wil je een kleine, informele netwerkborrel? Heb je wat te vieren en wil je een personeelsfeest organiseren? Of heb je toch liever een gezellig bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten? Wij helpen je en denken graag met je mee!

Vrijstaat Nederzandt is ook zeer geschikt voor grote evenementen. Denk aan een groot personeelsfeest, een educatieve presentatie of een inspirerend congres. Met een parkeergelegenheid op korte afstand ben je gegarandeerd van een gezellige tijd. 

De ideale setting als je een bedrijfsfeest wil organiseren

Proef een unieke sfeer op jouw personeelsfeest

Een goed thema zorgt voor samenhang, een unieke sfeer en een compleet andere wereld op je bedrijfsfeest. Er is zoveel mogelijk! De heupen los tijdens een feest met DJs, smullen van culinaire hoogstandjes of een strandfeest op je eigen strand. Zomaar een greep uit de mogelijkheden. Kies je favoriete thema en verheug je op een spetterend feest.

Bedrijfsfeest aan het strand

Jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie vieren? Kies dan voor deze bijzondere locatie aan het strand! Vrijstaat Nederzandt, het unieke stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Restaurant Nederzandt duurzaam restaurant kok tijdens een heidag
Bedrijfsfeest, personeel bij elkaar

Combineer jouw bedrijfsfeest met andere leuke activiteiten

Bij Vrijstaat Nederzandt zijn alle mogelijke bedrijfsevenementen te bedenken. Wat bijvoorbeeld leuk is om te combineren met een bedrijfsfeest, zijn teambuilding activiteiten. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om eerst een vergadering te doen, om deze met een spetterend bedrijfsfeestje af te sluiten! Wat jouw wensen ook zijn, vertel het door op onderstaande knop te klikken. Wij denken graag met je mee!

Jouw personeelsfeest organiseren, midden in een prachtig natuurgebied?

Geniet voor jouw bedrijfsfeest van het zand, de zee, en de nabijgelegen nationale parken en reservaten. 

Veel gestelde vragen

Onze locatie is goed te bereiken en heeft op enkele minuten loopafstand een grote parkeerplaats met 700 parkeerplaatsen.

Zeker!  Onze eventplanner laat graag onze unieke locatie zien. We bespreken graag de mogelijkheden wat strandplaats Nederzandt te bieden heeft.

Is het een groot of kleinschalig congres? Of te groot voor één dag? Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om jouw bedrijfsfeest perfect te laten verlopen. Vrijstaat Nederzandt kan tot 1500 gasten kwijt voor congressen, vergaderingen en bedrijfsevenementen. 

Jazeker! Of je nu meerdere gerechten wil hebben, of een walking dinner, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Samen met onze chef stel je zelf het menu van het diner samen. Wij serveren het hele jaar door heerlijke, verrassende en gezonde gerechten. 

Nederzandt personeel strand eventplanner

Ook een spetterend bedrijfsfeest?

Wil je jullie bedrijfsfeest eens iets anders inrichten dit jaar? Kies dan voor een bedrijfsfestival. Voor iedereen leuk en helemaal van nu! Of het nu om een personeelsfeest, presentatie evenement of een klantendag gaat… het kan allemaal!

Deze bedrijven gingen je voor:

Bel ons events team

Of je nu met de voetjes in het zand wil, of toch liever binnen een bedrijfsfeest wil organiseren, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw congres uniek te maken. 

Bedrijfsfeest aanvragen

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine