Activiteiten

In samenwerking met Nederzandt Events en broer Watersportcentrum Beach Break organiseren wij geheel verzorgde arrangementen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Van ontspannende activiteiten tot hele actieve en creatieve uitjes, het kan allemaal! Denk daarbij aan surfen, powerkiten, volleyballen, S.U.P. of mountainbiken gevolgd door een lunch of ongedwongen barbecue.

activiteiten 3

Na een sportieve dag op het strand is St(r)andplaats Nederzandt de perfecte locatie om de middag af te sluiten en de avond te beginnen! Bekijk ons hele aanbod aan activiteiten op de website van Nederzandt Events. Staat uw keuze er niet tussen? Vertel het ons gerust, want alles wat u bedenkt kunnen wij voor u regelen!

Neem contact op

Stichting Outdoor4Disabled

In samenwerking met de Stichting Outdoor4Disabled zorgen wij dat mensen met een lichamelijke beperking ook onbezorgd kunnen genieten van een heerlijk dagje strand. De Stichting Outdoor4Disabled organiseert ritten met strandrups De Vrijbuiter. Deze is speciaal ontwikkeld voor mensen met een lichamelijke beperking en ouderen die slecht ter been zijn. Onder supervisie van een goed opgeleide chauffeur en één of meerdere begeleiders rijdt De Vrijbuiter van maandag tot en met vrijdag van 1 mei tot 1 oktober.

Een rupsrit is alleen mogelijk op reservering. De Stichting werkt uitsluitend met vrijwilligers. Daarom vragen wij u om minimaal een week van tevoren te reserveren. Voor meer informatie en reserveren verwijzen wij u graag naar de website van de Stichting Outdoor4Disabled.

U kunt hier ook de Outdoorlunch bekijken die speciaal ontwikkeld is voor groepen van de Stichting Outdoor4Disabled. De outdoorlunch is uitsluitend te reserveren via St(r)andplaats Nederzandt en is alleen te reserveren door groepen die gebruikmaken van de Strandrups.