Vergaderen aan het strand

Vergaderen aan het strand is een verfrissende en ontspannende manier om te werken.

Heb je te veel vergaderingen die niet meer inspirerend en effectief zijn?

Los dit op met een vergaderen aan het strand!

Als je altijd in dezelfde werkomgeving blijft, zul je merken dat je minder geprikkeld wordt om op goede en creatieve ideeën te komen. Ga daarom eens naar een andere plek om te vergaderen aan het strand. Haal het maximale uit een heidag met de ontspannende invloed van zee, strand & duinen in Langevelderslag. Het meest unieke stukje strand tussen Zandvoort en Noordwijk.

Ontspannen vergaderen

Lekker vergaderen in de natuur kan ook erg ontspannend zijn. Door de liggen tussen de duinen en het strand kun je altijd even uitwaaien in een rustige en mooie omgeving. Daarnaast maakt het bij onze vergaderlocatie nabij Amsterdam niet uit of je met 5, 50 of 1500 mensen komt. We beschikken over voldoende vergaderruimte voor elke groep. 

Deze zalen hebben alles wat jij nodig hebt om jouw vergadering een succes te maken; een eigen toilet, een koffiebuffet, een flipover en een fijne vergadertafel met genoeg stoelen. Sommige zalen zijn ook uitgerust met beamers, zodat je zeker weet dat je goed en duidelijk kan presenteren. 

Tafel gedekt van nederzandt strandtent

Onze zalen

Wij beschikken over diverse zalen met allemaal een eigen stijl en sfeer, van zakelijk tot heel knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit één of meerdere toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag voor u beschikbaar is. Wij kunnen groepen aan tot 1500 personen. Bij alle zalen wordt er ook een gedeelte van ons terras gereserveerd.

Strand teambuilding activiteit is Mandela bouwen voor yoga clinic in Noordwijk

“Strand”

“Beach Bungalow Dichtbij”

Inspirerende vergaderruimte Noordwijk

“Bruisterduin”

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

“Verwarmen”

Verlangen vergaderruimte

“Verlang & Verblijf”

“Opkamer Vertrouwen”

Strand teambuilding activiteit is Mandela bouwen voor yoga clinic in Noordwijk

“Strand”

“Beach Bungalow Dichtbij”

Inspirerende vergaderruimte Noordwijk

“Bruisterduin”

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

“Verwarmen”

Verlangen vergaderruimte

“Verlang & Verblijf”

“Opkamer Vertrouwen”

Vergaderzaal uitzicht op strand en zee nabij amsterdam evenementenlocatie

Vergaderen op locatie

Bij vergaderlocatie Nederzandt is het niet alleen mogelijk om een tijdslot te reserveren. Je kunt ook meerdere zalen te huren voor meerdere dagen. Ook kunnen wij de catering verzorgen en activiteiten inplannen. We beschikken over voldoende middelen voor verschillende strandactiviteiten en andere natuuractiviteiten.

Denk hierbij aan sportieve activiteiten zoals golfsurfen, suppen, mountainbiken of powerkiten. Maar ook aan een strandwandeling, een wandeling door de duinen met een boswachter en een creatieve workshop. Zo sluit je jouw vergadering op een gezellige en actieve manier af.

Hapjes en drankjes bij een vergadering aan het strand

Heb je zin in een heerlijke lunch of diner tijdens de vergadering aan het strand? Alles is mogelijk bij Vrijstaat Nederzandt! We staan het hele jaar klaar om de catering te verzorgen. 

We serveren ook hapjes en drankjes tijdens de vergadering aan het strand, waardoor jullie je volledig kunnen focussen op het werk. Onze keuken maakt het hele jaar heerlijke gerechten. Daarnaast koken wij met seizoensgebonden, dagverse en duurzame producten. Mochten er dieetwensen en allergieën zijn, houden wij hier natuurlijk graag rekening mee.

Langevelderslag inspirerende vergaderlocatie Nederzandt

Vergaderlocatie Zuid-Holland

Het is belangrijk om persoonlijk contact te behouden als je elkaar wilt inspireren. Wat je doel ook is met de vergadering, Vrijstaat Nederzandt beschikt over alles wat jij nodig hebt om dit doel te realiseren. Want zeg nou eerlijk een vergaderlocatie aan het strand, wie wil dat nou niet? 

Veelgestelde vragen

Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit één of meerdere toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag voor u beschikbaar is. 

Maak een afspraak en we laten graag de mogelijkheden en zalen zien! 

 Bij alle zalen wordt er ook een gedeelte van ons terras gereserveerd.

 

  • Even weg van kantoor
  • Nieuwe ideeën op doen
  • Natuur geeft inspiratie
  • Je collega’s op een andere manier leren kennen
  • Teambuilding & inspiratie vanuit de natuur
  • Ontstressen en rust
  • Na de vergadering een wandeling over het strand (uitwaaien)

Wat een vergadering bij Nederzandt uniek maakt is we graag met onze event planner aan de slag gaan om een maatwerk plan te maken. 

Bijvoorbeeld beginnen met een yoga clinic en dan een uurtje vergaderen? Alles kan! We kunnen groepen aan tot 1500 man. 

We hebben 5 unieke vergaderzalen die te huur zijn in de duinen aan het strand. De vergaderzalen zijn afzonderlijk te huur en hebben  allemaal een eigen stijl en sfeer. Van zakelijk tot heel knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit één of meerdere toiletten. 

Zeker!  Onze eventplanner laat graag onze unieke locatie zien. We bespreken graag de mogelijkheden wat strandplaats Nederzandt te bieden heeft.

Combineer je vergadering met onze teambuilding activiteiten

Wil je teambuilding activiteiten doen om de samenwerking te verbeteren? Bij Nederzandt kun je de vergadering aan het strand met je team goed beginnen of afsluiten met een teambuilding uitje.

Wij helpen je graag teambuilding activiteiten te organiseren voor of na de vergadering aan het strand. Doe bijvoorbeeld Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een grote vlieger, of speel een outdoor tablet game. Het geruis van de zee, het zand tussen de tenen en de brandende zon zorgt namelijk voor een enorme boost aan energie. Daardoor weet je zeker dat jouw team met veel creativiteit, motivatie en inspiratie de brainstormsessie of lange vergadering in kan stappen.

Teambuilding activiteiten zoals archery tag zijn populair

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

[fibosearch]

Vrijblijvende offerte aanvragen

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine