Kids

Aan het strand van Langevelderslag in Noordwijk ligt natuurspeeltuin Speelzandt verscholen tussen de duinen te midden van de prachtige natuurgebieden Nationaal Park Hollands Duin, de Amsterdamse Waterleidingduinen en strandreservaat Noordvoort. Speelzandt is een ontmoetingsplek waar kinderen met en zonder beperking zich kunnen uitleven en tijdens het spelen hun grenzen verleggen.

Kinderfeestjes

Vier een onvergetelijk verjaardagsfeest op de meest avontuurlijke plek die er is: Strandplaats Nederzandt! Er zijn verschillende kinderfeestjes voor stoere duinkabouters, ruige piraten of echte strandjutters.

Duinkabouterpad Langevelderslag

Wist je dat hier in de buurt hele stoere duinkabouters wonen? Tenminste, dat denken we, want overal zie je kaboutersporen. Wil jij weten waar die sporen heen gaan? Als je het kabouterpad loopt, kom je daar vanzelf achter. Onderweg krijg je allemaal opdrachten die je helpen om Dirk de Duinkabouter te vinden. En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen…

Kleurplaatwedstrijd

De wekelijkse kleurwedstrijd gaat van start, een super gezellige activiteit met de kinderen en/of kleinkinderen. Elke week wordt er een nieuwe kleurplaat met het thema duin, strand, bos of dier online geplaatst op onze website. Deze kun je thuis gratis downloaden en uitprinten.

Sfeerimpressie