Restaurant

Het hele jaar kunt u lekker uit eten in ons sfeervolle restaurant gelegen aan het strand van Noordwijk. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten van de zon en het prachtige uitzicht over de duinen en bij minder goed weer is het ook in ons gezellige restaurant heerlijk vertoeven bij de haard.

Bekijk ons menu  of  Reserveer nu online

Iedereen is welkom bij Strandrestaurant Nederzandt! Zowel het terras als het restaurant zijn geschikt voor jong en oud, (minder)validen en honden. Voor groepen vanaf 30 personen is het ook mogelijk om privé te dineren in één van onze prachtige zalen. 

Openingstijden restaurant

Ons restaurant is het gehele jaar dagelijks geopend van 09.00 uur tot circa 23.00 uur. De keuken is dagelijks geopend van 11.00 uur tot 21.00 uur. Wij werken uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten, het liefste uit de Bollenstreek. Zowel na een frisse wandeling door de duinen als na een zonnige dag luieren op het strand kunt u bij ons genieten van een heerlijke lunch, borrel of diner.

Tafel reserveren

Wilt u een tafel reserveren in ons gezellige restaurant? Bel naar 0252-372430 of klik hier!

Arrangementen

Er zijn diverse mogelijkheden voor groepen in één van onze sfeervolle zalen of in het restaurant. Uw evenement, bijeenkomst, bruiloft en/of feest, zowel zakelijk als privé, wordt in samenwerking met ons een gegarandeerd succes! Wij hebben arrangementen voor kleine en grote groepen in de volgende categorieën:

  • Ontbijt
  • Brunch en lunch 
  • High Tea
  • Borrel- en feestarrangementen
  • Diner (meergangendiners, barbecues & buffetten)
  • Desserts 
  • Voor bij de koffie
  • Kids

Awards en nominaties

Nederzandt heeft als eet-en drinklocatie heel wat te bieden. Zo hebben we meerdere awards gewonnen en zijn we voor heel veel prijzen genomineerd. Weten welke? Bezoek dan onze pagina met awards. 

Bekijk awards en nominaties

Voor meer informatie over onze arrangementen kunt u contact opnemen via 088-6644408 of info@etenbijnederzandt.nl Natuurlijk kunnen we ook een compleet menu en/of buffet voor u op maat samenstellen. Graag maken wij een vrijblijvende afspraak met u om alle verdere mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken.