Restaurant

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt Vrijstaat Nederzandt, dé eet-, drink- en feestlocatie in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag. Heb je zin in een lekker ontbijt of lunch na een strandwandeling, een gezellig borrel op ons terras of bij de openhaard of een avondje tafelen met familie of vrienden? Onze chef en zijn keukenteam bereiden het hele jaar door heerlijke en verassende gerechten met seizoensgebonden, dagverse en bij voorkeur duurzame producten van Hollandse bodem.

“Voel je goed en energiek” is ons motto. Dit is ook terug te zien in onze menukaart waar lekker en gezond elkaar ontmoeten. Uiteraard houden wij graag rekening met jouw dieetwensen.

Honden zijn welkom in zowel het restaurant als ons terras.

Wij zijn weer deels geopend!

Ons terras is weer geopend van 12:00 tot 18:00 uur! Momenteel kunnen er 50 gasten tegelijk aanwezig zijn. Door de huidige maatregelen hanteren wij shifts van 12:00 tot 14:00 | 14:00 tot 16:00 | 16:00 tot 18:00. In de verschillende tijdslots kun je diverse arrangementen reserveren zoals een lunch table, table of sweets of dinner table. Meer informatie over de verschillende arrangement vind je op onze reserveerpagina.
 
Ons restaurant is momenteel tot nader order gesloten in verband met corona-maatregelen.
 
Daarnaast is ons Komemento take away dagelijks geopend van 09:00 uur tot zonsondergang.