Trouwen aan zee

St(r)andplaats Nederzandt is een unieke trouwlocatie, prachtig gelegen in de duinen van Noordwijk. Droomt u van een beach wedding? Bij St(r)andplaats Nederzandt kunt u trouwen met uw voeten in het zand! In de winter kunt u trouwen in ons sprookjesachtige Winterland Nederzandt!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Onze grootste pluspunten:

  • Nederzandt is gelegen in een prachtig natuurgebied (perfect voor een bijzondere fotoshoot)!
  • U bent het enige bruidspaar op uw trouwdag! Dat geeft niet alleen een exclusief gevoel, maar zorgt er ook voor dat wij alle aandacht hebben voor uw bruiloft!
  • Nederzandt is de enige strandlocatie in Noordwijk waar uw trouwfeest door mag gaan tot 01.00 uur.
  • Bij minder mooi weer kunt u trouwen in één van onze sfeervolle zalen.
  • Naar wens vermaken wij uw gasten met een leuke activiteit.
  • Nederzandt is een duurzame locatie.
  • Top 3 Dutch Wedding Award 'Beste Trouwlocatie van Nederland' 2014, 2015 & 2016!

Eindeloze mogelijkheden

Kiest u voor een stijlvol en luxe viergangendiner of geniet u liever van een lekkere ongedwongen barbecue? Viert u de hele dag bij ons of sluit u uw trouwdag alleen bij ons af met een spectaculair feest? Bij St(r)andplaats Nederzandt zijn de mogelijkheden eindeloos! Ons motto: uw wensen zijn er om vervuld te worden!

Zowel een intieme bruiloft als een grote bruiloft met een spetterend feest kunt u met een gerust hart aan ons team overlaten, waarbij wij altijd rekening houden met uw wensen én budget.

Awards en nominaties

Nederzandt heeft als trouwlocatie heel wat te bieden. Zo hebben we meerdere awards gewonnen en zijn we voor heel veel prijzen genomineerd. Weten welke? Bezoek dan onze pagina met awards. 

Bekijk awards en nominaties

Maak een afspraak voor een rondleiding op locatie

Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om van uw bruiloft een onvergetelijk succes te maken! Onze heerlijke koffie en Weddingplanners staan altijd voor u klaar! Maak een afspraak, laat u rondleiden en ontdek de eindeloze mogelijkheden die St(r)andplaats Nederzandt te bieden heeft!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden

Benieuwd naar onze extra services en/of mogelijkheden met betrekking tot...