Zakelijke events

Zakelijke meetings

Is het tijd om even weg te gaan van de zaak om rustig te vergaderen in een bijzondere omgeving?

Elke vergadering bij Vrijstaat Nederzandt is anders dan u gewend bent. Onze vergaderzalen hebben elk een eigen identiteit, waardoor er voor iedere bijeenkomst een passende ruimte beschikbaar is. De meeste ruimtes hebben uitzicht op zee en het duinlandschap. Door de grote ramen van de ruimtes creëren wij een open sfeer.  Elke ruimte is ook ingericht met de benodigde audiovisuele apparatuur die uw vergadering soepel laat verlopen.

Vrijstaat Nederzandt biedt je de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen. Of je nu met de directie belangrijke cijfers moet bespreken, of met het hele team belangrijke ontwikkelingen moet behandelen. Bij Vrijstaat Nederzandt kan je professioneel vergaderen. Alles is bij de hand; een eigen toilet, koffiebuffet, flip-over en een fijne vergadertafel.

Bij Vrijstaat Nederzandt kan je niet alleen een bepaald tijdslot reserveren, maar ook gehele dagen meerdaagse meetings organiseren. Ook wanneer je met een grote groep komt is dit geen probleem. Ook wanneer je met een grotere groep wil vergaderen is dit geen probleem. Vrijstaat Nederzandt kan tot 1500 gasten kwijt voor vergaderingen en bedrijfsevenementen

Wat is het doel van de dag?

Samen met jou ontleden wij het doel van jullie dag of meerdaagse event. Wat is het doel van jullie bijeenkomst en welke resultaten willen jullie bereikt hebben aan het eind van jullie event? Op basis van jullie doelen ontwerpen we gezamenlijk jullie event. De mogelijkheden zijn eindeloos en we stellen alles in het werk om jullie evenement succesvol te laten zijn. 

Brainstorm

Waar kun je nu beter brainstormen dan aan het strand? Na een verfrissende wandeling met de wind in de haren komen discussies goed op gang. Het gevoel van vrijheid op de top van de duinen inspireert mensen om buiten de bekende kaders te denken. Eenmaal terug in de sfeervolle zaal komen de beste ideeën op tafel!

Train & Educate

Zoek je de perfecte plek voor jouw training of kennisevent in een inspirerende omgeving? Wij ontvangen jou en je collega’s gastvrij. Samen met jou co-creëren we jouw dag en stemmen we de ruimte(s) af op het doel van de training of het event. Het uitzicht op zee en op de duinen draagt zeker bij aan het gevoel van vrijheid en het succes van jouw sessie!

Effectief netwerken met klanten en andere interessante contacten kan een enorme impuls geven aan je bedrijf. Tijdens dit event krijg je volop de gelegenheid om jezelf en je bedrijf te verbinden met anderen. Samen met jou maken we een plan om de juiste sfeer neer te zetten tijden het event, waardoor jouw gasten zich op hun gemak voelen en in de “netwerkmodus” komen

Network

Hebben jullie een speciale gebeurtenis te vieren in het bedrijf of willen jullie het jaar feestelijke afsluiten? Samen met jullie maken we een ontwerp voor jullie feest, van thema tot aankleding en muziek! De ligging van onze locatie aan het strand en de ongedwongen sfeer van onze zalen vormen het perfecte decor voor jullie partij.

Lets Celebrate

Vergaderzalen

Wij beschikken over diverse vergaderzalen met allemaal een eigen stijl en sfeer, van zakelijk tot heel knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit één of meerdere toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag voor u beschikbaar is. Wij kunnen groepen aan tot 1500 personen. Bij alle zalen wordt er ook een gedeelte van ons terras gereserveerd.

Vergaderen in stijl

Strand teambuilding activiteit is Mandela bouwen voor yoga clinic in Noordwijk

“Strand”

“Beach Bungalow Dichtbij”

Inspirerende vergaderruimte Noordwijk

“Bruisterduin”

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

“Verwarmen”

Verlangen vergaderruimte

“Verlang & Verblijf”

“Opkamer Vertrouwen”

Nieuwsgierig naar onze vergaderzalen?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn bij Vrijstaat Nederzandt? Top! Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken. Onze salesadviseurs helpen je graag!

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine