Eropuit

Vrijstaat Nederzandt

Vrijstaat Nederzandt is een duurzame onderneming. Door maatschappelijk verantwoord te ondernemen (MVO) willen we een meerwaarde creëren op maatschappelijk (people) en economisch (profit) gebied en op het gebied van milieu (planet) met behoud van comfort en kwaliteit voor onze gasten en medewerkers.

Gebied & Ligging

In het achterduin van Amsterdam en even boven Den Haag, vind je aan het strand onze prachtige locatie, te midden van de oogverblindende natuurgebieden Nationaal Park Hollandse Duinen, de Amsterdamse Waterleidingduinen en Strandreservaat Noordvoort. De ligging van onze locatie laat je even ontsnappen aan de drukte van alledag

Activities & Fun

Tijd om jullie meeting even te onderbreken en ons prachtige duingebied te verkennen! Wij helpen je graag om jouw evenement nog completer te maken en bieden een ruime keuze aan activiteiten. Maak met de boswachter een wandeling door de duinen en het bos of pak de fiets en waan je een weg door de bollenvelden in de Bollenstreek en geniet van de prachtige natuur! Wij hebben wandel- en fietsroutes klaar liggen in ons infokantoor.

Overnachten

Hoe comfortabel is het om na jullie feestavond of zakelijke meeting in de buurt te overnachten? Geen stress om files of een lange terugreis. Wij bieden de mogelijkheid om in de buurt van Vrijstaat Nederzandt (voor of na jullie evenement) te overnachten. Jullie kunnen onbezorgd genieten van jullie feestavond of zonder stress de volgende dag beginnen voor jullie (meerdaagse) meeting.

Parkeren

Langevelderslag is de meest noordelijke strandafslag van Noordwijk. Het is een heerlijke locatie en meestal iets rustiger dan de stranden in de centrumgebieden van de kustdorpen. Je rijdt ongeveer 2 kilometer door het unieke duingebied en ziet daarna aan je rechterzijde het grote parkeerterrein.

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine