Evenementenlocatie Haarlem

Evenementenlocatie bij Haarlem

Evenementenlocatie nabij Haarlem

Evenementenlocatie Nederzandt helpt je graag een geweldig evenement neer te zetten in de nabijheid van Haarlem.

 

Gelegen aan het strand in Langevelderslag, tussen Noordwijk en Zandvoort. Of je nou jouw vergadering wil opfleuren met het prachtige zand, of een knallend feest aan het strand wil geven, je kunt altijd terecht bij evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt. Ook inspirerende congressen en drukke evenementen kunnen bij Vrijstaat Nederzandt georganiseerd worden. Uiteraard serveren wij hierbij een hapje en een drankje, en de mogelijkheid om een deel of zelfs de hele beachclub af te huren.

Unieke evenementenlocatie in de buurt van Haarlem

Ons professionele team staat altijd klaar om je meeting of event samen met jullie te organiseren. Wij snappen dat iedere meeting en evenement een ander doel heeft, en passen ons hierop aan. Wil je een strak en zakelijk evenement, een uitbundig feest, of een verbazingwekkend congres? Wij nemen graag je zorgen uit handen en zorgen voor een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na het evenement. Wij hebben altijd een passende ruimte, of je nu 5 of 1500 gasten hebt.

 

Bij Nederzandt staan jouw ideeën en wensen altijd op de voorgrond. Wil je een kleinschalige intieme borrel, of toch liever een groot knalfeest met een band? Wij denken graag mee en voorzien jou graag van advies om de organisatie te versoepelen. Dit evenement staat volledig in het teken van jou, en we nemen graag jouw zorgen uit handen.

Zakelijk

Vergaderen & brainstormsessies

Activiteiten

Maak je event compleet met een leuke activiteit

Trouwen

Dromen jullie van trouwen met je voeten in het zand?

Evenementenlocatie Haarlem

Zie het voor je: Gezellig samen met je familie of collega’s, met je drankje in de hand, kijken hoe de zon zakt in de zee. Op de achtergrond hoor je het geruis van de zee en de muziek uit de speakers komen. Het leven is goed, en dit feestje is beter. Deze avond zal je nooit meer vergeten. 

Unieke strandlocatie in de buurt van Haarlem

Evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt is de perfecte locatie om een bruiloft, verjaardag, jubileum of welk evenement dan ook te vieren met jouw vrienden en familie. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en vervullen ze maar al te graag. Voor de kinderen is er speeltuin Speelzandt waarin zij zich urenlang kunnen vermaken. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw gezelschap een onvergetelijke dag beleefd. We zorgen samen voor een feestje om nooit meer te vergeten.

Vergaderlocatie aan het strand nabij Haarlem: vergaderen met de voetjes in het zand bij Vrijstaat Nederzandt

Wil je samen vergaderen aan zee? Dat kan in alle rust op Langevelderslag, de perfecte vergaderlocatie tussen Noordwijk en Zandvoort, vlakbij Haarlem. In onze ruime locatie is er altijd een plek om in alle rust te vergaderen en te presenteren. Wij zorgen uiteraard voor de hapjes, drankjes en eventuele lunch of diner. Met maar liefst 6 verschillende zalen zal je altijd een geschikte plek vinden om jouw vergadering te houden. Of kies ervoor om hierna een bedrijfsfeest te geven op locatie. Wij horen graag wat je wensen zijn bij evenementenlocatie Nederzandt.

Dineren aan zee: dineren aan het strand nabij Haarlem

Wij helpen je graag een diner te organiseren met een groot gezelschap. Of dineer je liever met een klein gezelschap met een walking dinner? Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Stel zelf het menu van het diner samen samen met onze culinaire chef. Wij serveren heerlijke, verrassende en gezonde gerechten die een lust voor het oog zijn.

Wij serveren het hele jaar door dagverse, seizoensgebonden en duurzame producten uit Hollandse bodem. ‘Voel je energiek’ is bij ons het motto. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Bedrijfsevenement Haarlem: zon, zee, zakelijk

Wil jij jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie vieren? Kies voor een locatie aan het strand! Vrijstaat Nederzandt, het unieke stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort.

Wij staan overal voor open. Wil je een kleine, informele netwerkborrel? Of heb je toch liever een gezellig personeelsuitje met teambuilding activiteiten? Wij helpen en denken graag met je mee!

Vrijstaat Nederzandt is ook zeer geschikt voor personeelsfeesten, presentaties en congressen. Met een parkeergelegenheid op korte afstand ben je gegarandeerd van een gezellige tijd. 

Congres Haarlem
inspirerend en gezellig

Wil je jouw congres naar een hoger niveau tillen? Organiseer een congres aan het strand bij congreslocatie Nederzandt, gelegen op een uniek stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort. Ons professionele team helpt je graag met specifieke wensen om jouw congres uniek te maken. Combineer zakelijk en plezier voor een optimale beleving. Van grote launches tot kleine congressen, bij Nederzandt denken we graag met jou mee.

Er zijn naast het congres meerdere opties, zoals het dineren met een besloten kring, of een groot bedrijfsfeest voor de congresgangers. Wij denken graag mee en zorgen ten alle tijden voor een gezellige beleving.

Trouwlocatie aan het strand nabij Haarlem: Maak van jouw trouw evenement een romantisch trouwfeest

Wat is er romantischer, intiemer en persoonlijker dan trouwen aan het strand? Wij passen ons volledig aan op de wensen van het gelukkige paar. Heb je wensen over de hapjes en drankjes? Wil je specifieke bekleding voor de trouwdag? Niks is te gek. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, een trouwerij organiseren is immers al chaotisch genoeg. Zo weet je zeker dat dit de mooiste dag van jouw leven zal worden. 

Door de parkeergelegenheid in de buurt is Evenementenlocatie Nederzandt goed bereikbaar. Zo kan iedereen jullie trouwdag vieren.

Door de parkeergelegenheid in de buurt is Evenementenlocatie Nederzandt goed bereikbaar. Zo kan iedereen jullie trouwdag vieren.

Teambuilding activiteiten nabij Haarlem: motiverende activiteiten met je collega's

Teambuilding activiteiten op het strand is een goede manier om de samenwerking te verbeteren. Het geruis van de zee, het branden van de zon en het zand tussen de tenen zorgt tevens voor een flinke boost voor de motivatie. 

Vrijstaat Nederzandt beschikt over een groot aantal aan activiteiten. Ook helpen wij jou graag een aantal activiteiten te organiseren voor teambuilding, zoals Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een mega vlieger, of een outdoor tablet game.

Activiteiten op het strand in de buurt van Haarlem: gezellige groepsactiviteiten bij de zee

Nederzandt bevindt zich op het prachtige strand van Langevelderslag. Dit afgelegen strand is omringd door prachtige natuurgebieden, een strandreservaat,  kleine dorpjes, en de zee. Het zou zonde zijn om deze prachtige locatie te missen wanneer je een evenement organiseert bij Evenementenlocatie Nederzandt.

Nederzandt beschikt over meerdere middelen voor verschillende activiteiten aan het strand. Denk bijvoorbeeld aan sportieve activiteiten, zoals golfsurfen, suppen mountainbiken of powerkiten. Maar ook ontspannende en creatieve activiteiten en workshops, zoals schilderworkshops, cocktailworkshops, het berijden van een Solex, en beachgolf. Wanneer je meer te weten wil komen over de omliggende gebieden kunnen wij ook een wandeling met de boswachter organiseren, en strandjutten. Tevens organiseren wij yoga en mindfulness clinics aan het strand.