Evenementenlocatie Haarlem

Evenementenlocatie aan het strand

Nederzandt helpt je graag een geweldig evenement neer te zetten in de nabijheid van Haarlem.

 

Gelegen aan het strand in Langevelderslag, tussen Noordwijk en Zandvoort. Of je nou jouw vergadering wil opfleuren met het prachtige zand, of een knallend feest aan het strand wil geven, je kunt altijd terecht bij evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt. Tevens kunnen inspirerende congressen en drukke evenementen bij Vrijstaat Nederzandt worden georganiseerd. Uiteraard serveren wij hierbij een hapje en een drankje, en de mogelijkheid om een deel of zelfs de hele beachclub af te huren.

Congres centrum aan het strand

Unieke evenementenlocatie nabij Haarlem

Ons professionele team staat altijd klaar om je meeting of event samen met jullie te organiseren. Wij snappen dat iedere meeting en evenement een ander doel heeft, daarom passen wij ons hierop aan. Wil je een strak en zakelijk evenement, een uitbundig feest, of een verbazingwekkend congres? Daarom nemen wij graag je zorgen uit handen en zogen voor een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na het evenement. Bij strandplaats Nederzandt is altijd een passende ruimte, of je nu 5 of 1500 gasten hebt. 

Bij Nederzandt staan jouw ideeën en wensen altijd op de voorgrond. Wil je een kleinschalige intieme borrel, of toch liever een groot knalfeest met een band? Wij denken graag mee en voorzien jou graag van advies om de organisatie te versoepelen. Dit evenement staat volledig in het teken van jou en we nemen graag jouw zorgen uit handen.

Evenementenlocatie Haarlem

Zie het voor je? Gezellig samen met je familie of collega’s, met je drankje in de hand, kijken hoe de zon zakt in de zee. Ondertussen hoor je op de achtergrond het geruis van de zee en de muziek uit de speakers komen. Het leven is goed, en dit feestje is beter. Deze avond zal je nooit meer vergeten. 

Congres centrum aan het strand
Vergadering in de natuur

Unieke strandlocatie in de buurt van Haarlem

Evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt is de perfecte locatie om een bruiloft, verjaardag, jubileum of welk evenement dan ook te vieren met jouw vrienden en familie. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en vervullen ze maar al te graag. Voor de kinderen is er speeltuin Speelzandt waarin zij zich urenlang kunnen vermaken. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw gezelschap een onvergetelijke dag beleefd. Het wordt een feestje om nooit meer te vergeten! 

Vergaderlocatie aan het strand nabij Haarlem: vergaderen met de voetjes in het zand bij Vrijstaat Nederzandt

Wil je samen vergaderen aan zee? Dat kan in alle rust op Langevelderslag, de perfecte vergaderlocatie tussen Noordwijk en Zandvoort, vlakbij Haarlem. In onze ruime evenementenlocatie Haarlem is er altijd een plek om in alle rust te vergaderen en te presenteren. Wij zorgen uiteraard voor de hapjes, drankjes en eventuele lunch of diner. Met maar liefst 6 verschillende zalen zal je altijd een geschikte plek vinden om jouw vergadering te houden. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een bedrijfsfeest te geven op locatie. Wij horen graag wat je wensen zijn bij evenementenlocatie Nederzandt.

Congres centrum aan het strand
Dinner bij Langevelderslag. inspirerende en unieke vergaderlocatie

Dineren aan zee: dineren aan het strand nabij Haarlem

Wij helpen je graag een diner te organiseren met een groot gezelschap. Of dineer je liever met een klein gezelschap met een walking dinner? Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Stel zelf het menu van het diner samen, samen met onze culinaire chef. Wij serveren heerlijke, verrassende en gezonde gerechten die een lust voor het oog zijn.

Het hele jaar door serveren wij dagverse, seizoensgebonden en duurzame producten uit Hollandse bodem. ‘Voel je energiek’ is bij ons het motto. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Evenementenlocatie Haarlem voor uw bedrijf: zon, zee, zakelijk

Wil jij jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie vieren? Kies voor een locatie aan het strand! Vrijstaat Nederzandt, het unieke stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort.

Bij ons is alles mogelijk. Wil je een kleine, informele netwerkborrel? Of heb je toch liever een gezellig personeelsuitje met teambuilding activiteiten? Natuurlijk helpen en denken wij graag met je mee!

Vrijstaat Nederzandt is ook zeer geschikt voor personeelsfeesten, presentaties en congressen. Met een parkeergelegenheid op korte afstand ben je gegarandeerd van een gezellige tijd. 

Biertje tappen
Congres Haarlem

Congres: inspirerende en gezellige evenementenlocatie Haarlem

Wil je jouw congres naar een hoger niveau tillen? Organiseer een congres aan het strand bij congreslocatie Nederzandt, gelegen op een uniek stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort. Ons professionele team helpt je graag met specifieke wensen om jouw congres uniek te maken. Combineer zakelijk en plezier voor een optimale beleving. Van grote launches tot kleine congressen, bij Nederzandt denken we graag met jou mee.

Er zijn naast het congres meerdere opties voor het evenementenlocatie Haarlem, zoals het dineren met een besloten kring, of een groot bedrijfsfeest voor de congresgangers. Wij denken graag mee en zorgen ten alle tijden voor een gezellige beleving.

Trouwlocatie aan het strand nabij Haarlem: Maak van jouw trouw evenement een romantisch trouwfeest

Wat is er romantischer, intiemer en persoonlijker dan trouwen aan het strand? Wij passen ons volledig aan op de wensen van het gelukkige paar. Heb je wensen over de hapjes en drankjes? Wil je specifieke bekleding voor de trouwdag? Niks is te gek. Wij nemen graag jouw zorgen uit handen, een trouwerij organiseren is immers al chaotisch genoeg. Zo weet je zeker dat dit de mooiste dag van jouw leven zal worden. 

Door de parkeergelegenheid in de buurt is Evenementenlocatie Haarlem bij Nederzandt goed bereikbaar. Zo kan iedereen jullie trouwdag vieren.

Trouwlocatie
Teambuilding activiteiten zoals archery tag zijn populair

Teambuilding activiteiten nabij Haarlem: motiverende activiteiten met je collega's

Teambuilding activiteiten op het strand is een goede manier om de samenwerking te verbeteren. Het geruis van de zee, het branden van de zon en het zand tussen de tenen zorgt tevens voor een flinke boost voor de motivatie. 

Daarnaast beschikt vrijstaat Nederzandt over een groot aantal aan activiteiten. Ook helpen wij jou graag een aantal activiteiten te organiseren voor teambuilding, zoals Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een mega vlieger, of een outdoor tablet game. Dit is de perfecte evenementenlocatie Haarlem!

Activiteiten op het strand in de buurt van Haarlem: gezellige groepsactiviteiten bij de zee

Nederzandt bevindt zich op het prachtige strand van Langevelderslag. Dit afgelegen strand is omringd door prachtige natuurgebieden, een strandreservaat,  kleine dorpjes, en de zee. Het zou zonde zijn om deze prachtige locatie te missen wanneer je een evenement organiseert bij Evenementenlocatie Nederzandt.

Nederzandt beschikt over meerdere middelen voor verschillende activiteiten aan het strand. Denk bijvoorbeeld aan sportieve activiteiten, zoals golfsurfen, suppen mountainbiken of powerkiten. Maar ook ontspannende en creatieve activiteiten en workshops, zoals schilderworkshops, cocktailworkshops, het berijden van een Solex, en beachgolf. Wanneer je meer te weten wil komen over de omliggende gebieden kunnen wij ook een wandeling met de boswachter organiseren, en strandjutten. Tevens organiseren wij yoga en mindfulness clinics aan het strand.

Yoga tijdens een heidag /hei sessie

Ook een evenement nabij Haarlem?

Wil je ook een evenement nabij Haarlem? Van een trouwerij tot teamuitje tot zakelijke borrel, Nederzandt is de perfecte evenementenlocatie Haarlem voor jouw evenement.

Deze bedrijven gingen je voor:

Bel ons events team

Of je nu een congres wilt organiseren, een bruiloft of een team uitje, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw evenement uniek te maken. 

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine