Trouwen bij Nederzandt

Trouwen met jullie voetjes in het zand(t)

Dromen jullie van een beachwedding en trouwen met jullie voeten in het zand? Dan is Vrijstaat Nederzandt the place to wed! Onze locatie is gelegen in een prachtig natuurgebied en heeft een onwaarschijnlijk mooi uitzicht op zee. Wij hebben alle ingrediënten in huis die jullie trouwdag tot de mooiste dag van jullie leven maakt. Vrijstaat Nederzandt is een officiële trouw locatie!

Zowel een intieme bruiloft als een grote bruiloft met een spetterend feest kunnen jullie met een gerust hart aan ons team overlaten. Van ceremonie, uitgebreid diner tot knallend trouwfeest, u bent bij ons aan het juiste adres. Maak gebruik van onze jarenlange ervaring om van jullie bruiloft een onvergetelijk succes te maken! 

Onze overheerlijke koffie en jullie weddingplanner staan altijd voor jullie klaar! Maak een afspraak, laat je rondleiden en ontdek de eindeloze mogelijkheden die Vrijstaat Nederzandt te bieden heeft! Wij denken graag met jullie mee, geen wens is ons te gek. Wij ontzorgen, jullie stralen!

Hoe ziet jullie dag eruit?

Samen met jullie creëren wij jullie dag bij Vrijstaat Nederzandt. Op basis van jullie wensen organiseren wij jullie bruiloft.
De mogelijkheden zijn eindeloos en we stellen alles in het werk om jullie de dag van jullie leven te bezorgen!

Ceremonie

Het moment is aangebroken!
Jullie worden in de echt verbonden en gaan na de ceremonie als man en vrouw door het leven. De ceremonie vindt plaats op ons zandterras.

Toost, taart & borrel

Na de ceremonie staat er een geweldige taart- en champagne tafel klaar!
Onder het genot van een feestelijk glas champagne, proosten jullie samen met jullie gasten.

Onze chef bereidt live een heerlijke diner voor jullie, tijdens het diner kunnen de gasten binnen of buiten zittend of aan een statafel eten. De sfeer bij het diner is ongedwongen. 

Diner

Jullie DJ staat klaar en de avondgasten druppelen binnen, tijd om de voetjes van de vloer te laten gaan. Wij serveren de gehele avond jullie favorieten drankjes en gaan rond met feesthapjes.

Feestavond

Willen jullie ook trouwen met je voetjes in het zand(t)?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn bij Vrijstaat Nederzandt? Top! Wij organiseren jullie dag de jullie leven! Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken. Onze weddingplanners helpen je graag!