Zakelijk

Zakelijke events

Jouw zakelijke meeting of event bij Vrijstaat Nederzandt. In deze digitale tijd is het belang van samenkomen met je collega’s of zakelijke relaties belangrijker dan ooit! Persoonlijk contact is een belangrijk element om duurzaam te kunnen bouwen aan je team of aan je zakelijke relaties. Wat je doel van de dag ook is, Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om je doel te bereiken. Onder het mom van Dollen, Duiten en Diepgang kun je bij ons en complete dag of meerdaagse meeting organiseren. Door de unieke ligging tussen de prachtige natuurgebieden Nationaal Park Hollands Duinen, de Amsterdamse Waterleidingduinen en natuurreservaat Noordvoort kun je meeting of event bij uitstek combineren met ontspanning en teambuildingsactiviteiten in de vitaliserende buitenlucht. Bij Vrijstaat Nederzandt komt jouw team “in beweging”!

Wat is het doel van de dag?

Samen met jou ontleden wij het doel van jullie dag of meerdaagse event. Wat is het doel van jullie bijeenkomst en welke resultaten willen jullie bereikt hebben aan het eind van jullie event? Op basis van jullie doelen ontwerpen we gezamenlijk jullie event. De mogelijkheden zijn eindeloos en we stellen alles in het werk om jullie evenement succesvol te laten zijn. 

Brainstorm

Waar kun je nu beter brainstormen dan aan het strand? Na een verfrissende wandeling met de wind in de haren komen discussies goed op gang. Het gevoel van vrijheid op de top van de duinen inspireert mensen om buiten de bekende kaders te denken. Eenmaal terug in de sfeervolle zaal komen de beste ideeën op tafel!

Train & Educate

Zoek je de perfecte plek voor jouw training of kennisevent in een inspirerende omgeving? Wij ontvangen jou en je collega’s gastvrij. Samen met jou co-creëren we jouw dag en stemmen we de ruimte(s) af op het doel van de training of het event. Het uitzicht op zee en op de duinen draagt zeker bij aan het gevoel van vrijheid en het succes van jouw sessie!

Effectief netwerken met klanten en andere interessante contacten kan een enorme impuls geven aan je bedrijf. Tijdens dit event krijg je volop de gelegenheid om jezelf en je bedrijf te verbinden met anderen. Samen met jou maken we een plan om de juiste sfeer neer te zetten tijden het event, waardoor jouw gasten zich op hun gemak voelen en in de “netwerkmodus” komen

Network

Hebben jullie een speciale gebeurtenis te vieren in het bedrijf of willen jullie het jaar feestelijke afsluiten? Samen met jullie maken we een ontwerp voor jullie feest, van thema tot aankleding en muziek! De ligging van onze locatie aan het strand en de ongedwongen sfeer van onze zalen vormen het perfecte decor voor jullie partij.

Lets Celebrate

Zalen

Wij beschikken over diverse zalen met allemaal een eigen stijl en sfeer, van zakelijk tot heel knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit één of meerdere toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag voor u beschikbaar is. Wij kunnen groepen aan tot 1500 personen. Bij alle zalen wordt er ook een gedeelte van ons terras gereserveerd.

Nieuwsgierig?

Hebben wij je nieuwsgierig gemaakt? Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn bij Vrijstaat Nederzandt? Top! Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken. Onze salesadviseurs helpen je graag!