Een compleet verzorgde BBQ op locatie met kok

Kom jij ook met je team barbecueën bij evenementenlocatie Langevelderslag?

Wil jij graag een BBQ op locatie met kok na een teambuilding activiteit, als teamuitje of met zakelijke relaties? Nederzandt verzorgt voor u een barbecue op locatie voor groepen van 25 tot 500 personen. Onder begeleiding van een kok wordt dit een barbecue experience om nooit te vergeten! Met een parkeergelegenheid op korte afstand ben je gegarandeerd van een gezellige tijd. 

Staan jij en je collega’s liever zelf achter de barbecue? Of heb je liever een verzorgde BBQ op locatie met kok? Geen probleem! Bij ons is alles mogelijk.

Culinaire BBQ experience

Een verzorgde barbecue voor iedereen. Ook voor diegene met allergieën of wanneer iemand vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet. Wij denken graag mee om er een onvergetelijke barbecue experience van te maken!

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op.

BBQ event aan het strand

Verzorgde BBQ op locatie met kok

Jouw bbq event op een unieke locatie laten plaatsvinden? Kies dan voor deze bijzondere locatie aan het strand! Vrijstaat Nederzandt, het unieke stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort.

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand, ook voor training geven

When will we meet you, at the barbecue?

Geniet voor het BBQ op locatie met kok van het zand, de zee, en de nabijgelegen nationale parken en reservaten. 

Veel gestelde vragen

Onze locatie is goed te bereiken en heeft op enkele minuten loopafstand een grote parkeerplaats met 700 parkeerplaatsen.

Zeker!  Onze eventplanner laat graag onze unieke locatie zien. We bespreken graag de mogelijkheden wat strandplaats Nederzandt te bieden heeft.

Is het een groot of kleinschalig barbecue? Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om jouw barbecue perfect te laten verlopen. Vrijstaat Nederzandt kan tot 1500 gasten kwijt. 

Jazeker! Wij hebben voor ieder wat wils. Of je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij bent. Ook wanneer iemand over allergieën beschikt hebben wij genoeg mogelijkheden. 

Wil je liever zelf achter de barbecue staan? Ook dit is voor ons geen enkel probleem. Wij bereiden de gerechten voor en jij kunt ze zelf achter de barbecue af maken. Wij denken graag met je mee om er een fantastische barbecue experience van te maken!

Verzorgde bbq met kok live cooking locatie Strand

Ook een verzorgde BBQ op locatie?

Wil je ook een barbecue experience organiseren als teamuitje, na teambuilding activiteiten of voor je zakelijke klanten? Nederzandt is de perfecte locatie voor een compleet verzorgde BBQ op locatie met kok.

Deze bedrijven gingen je voor:

Bel ons events team

Of je nu met de voetjes in het zand wil, of toch liever binnen een verzorgde barbecue wil organiseren, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw verzorgde barbecue op locatie uniek te maken. 

Bedrijfsfeest aanvragen

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine