Kinderfeestjes

Piraten Bootcamp

Tijdens het piraten bootcamp feest ga je samen met je vriendjes op zoek naar de gestolen schat van de koning. Hiervoor moet je sterk en slim zijn en goed kunnen samenwerken.

Er zijn verschillende sportieve opdrachten met burpees, tijgeren, klimmen, sprinten, graven en nog veel meer. Na iedere opdracht die je met je piraten crew goed hebt uitgevoerd krijg je een stuk van de schatkaart. Zijn jullie in staat om de opdrachten goed uit te voeren en de schat van de koning terug te vinden?

Het feestje begint bij de speeltuin Speelzandt en speelt zich af in het Natura 2000 / Hollands duin gebied in de Bollenstreek. De kinderen doen sportieve kleding aan en worden bij ontvangst voorzien van een piratenhoofddoek en ooglap. Het piraten bootcamp feest is geschikt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Piraten zijn niet bang voor regen dus met slecht weer zal het bootcamp feest ook doorgaan.

Jutten naar natuurschatten

Tijdens het strandjut feestje ga je samen met je vriendjes op zoek naar zwerfvuil en andere grondstoffen die op het strand zijn aangespoeld en hier niet thuis horen. Tijdens het zoeken krijgen de kinderen uitleg over wat ze hebben gevonden. Zo maken ze op speelse en actieve manier kennis met de natuur en wordt er een nieuwe generatie bewuste strandganger gecreëerd.

Het feestje begint bij de speeltuin Speelzandt en speelt zich af op het Noordwijkse strand en het Noordvoort natuurgebied. De kinderen doen makkelijk zittende kleding aan en worden bij ontvangst voorzien van een echte jutters tas. Het strandjut feest is geschikt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Strandjutters houden van ruig weer dus met slecht weer zal het feest ook doorgaan.

Duinkabouterfeest

Tijdens het duinkabouter feest ga je samen met je vriendjes op zoek naar Dirk de duinkabouter. Deze sportieve tocht van ongeveer 4 km gaat door de prachtige duinen van Staatsbosbeheer.

Er zijn verschillende sportieve opdrachten met rennen, springen, kruipen, verstoppen en nog veel meer. Na iedere opdracht die je met je kaboutervriendjes goed hebt uitgevoerd ga je opzoek naar het volgende kabouterpaaltje. Zijn jullie in staat om de opdrachten goed uit te voeren en Dirk de Duinkabouter te vinden? 

Het feestje begint bij de speeltuin Speelzandt en speelt zich af in het Natura 2000 / Hollands duin gebied in de Bollenstreek. De kinderen doen makkelijk zittende kleding en goede schoenen aan en worden bij ontvangst voorzien van een kaboutermuts en knapzakje met pakje sap en een koekje voor de pauze onderweg. Het Duinkabouter feest is geschikt voor kinderen van 5 t/m 8 jaar. Kabouters zijn gewend aan regen dus met slecht weer zal het feest ook doorgaan.

Algemene informatie

Programma

De kinderen worden ontvangen bij speeltuin Speelzandt met gebak & limonade. Dit is de perfecte tijd om eventuele cadeautjes uit te pakken. Daarna start de activiteit. Halverwege de activiteit is er pauze met limonade & een raketje. Na de pauze wordt de activiteit afgerond en worden de kinderen beloond met een pannenkoek uit het pannenkoekenkasteel of een kindermenu bij Strandrestaurant Nederzandt. Het feestje wordt begeleid door 1 ervaren en ervaren medewerker van Strandplaats Nederzandt, het maximaal aantal kinderen per feestje is 10.

Kosten

De kosten zijn €12,50 per kind (kindermenu = 7,50 per kind extra).
Koffie en thee voor max 2 ouders/ begeleiders is inbegrepen.

Contact

Voor het boeken van een kinderfeestje of voor meer informatie over Speelzandt, ga naar www.speelzandt.nl.
Speelzandt is goed bereikbaar per fiets of auto.

Data & tijden

De duur van het feestje bedraagt ongeveer 2,5 uur.
Boeken van dit feestje kan van 1 april tot 30 september. 
Tijden op woensdag zijn tussen 13.00 uur en 15.30 uur.
Tijden op zaterdag en zondag zijn tussen 10.00 uur en 15.30 uur.

Liever een feestje met meer kinderen?

Neem contact op met ons infokantoor via 088 6644408 en vraag naar de mogelijkheden.
Tip! Deze feestjes zijn ook leuk als familiedag of als bedrijfsuitje met kinderen.