Over Vrijstaat Nederzandt

Tussen Noordwijk en Zandvoort aan de Zuid-Hollandse kust ligt, vlakbij Amsterdam, Vrijstaat Nederzandt, dé eet-, drink- en feestlocatie in het prachtige duingebied aan de Langevelderslag. De open à la carte keuken nodigt 3651/4 dagen per jaar uit tot een snelle of uitgebreide lunch en een heerlijk diner. De gezellige binnen- of buitenbarbecue staat klaar bij menig feest, bruiloft en vergaderevent. Vrijstaat Nederzandt ademt een ongedwongen, warme en toegankelijke sfeer uit.

Naast uitstekend eten en drinken biedt het restaurant een enorme variatie aan mogelijkheden. In samenwerking met Nederzandt Events verzorgt het restaurant onder meer spectaculaire feesten, romantische bruiloften en unieke bedrijfsuitjes. Onder de naam Nederzandt Events worden ook diverse sportieve, ontspannende en creatieve activiteiten en workshops aangeboden. Denk daarbij aan surfen, powerkiten, brandingraften, suppen, boogschieten, yoga, paardrijden door de duinen, een wijnproeverij, kunstschilderen of een DJ workshop. Een ideale manier om een dag vol leuke activiteiten te combineren met een heerlijke lunch, borrel en/of diner!

Vrijstaat Nederzandt is het hele jaar door dagelijks geopend van 08:00 uur tot circa 22:00 uur. Kom langs om het te ervaren. Lente, zomer, herfst of winter… De heerlijke sfeer van Nederzandt is het ontdekken waard!