Vergaderen

Vergaderen aan het strand

Is het tijd om even weg te gaan van de zaak om rustig te vergaderen in een bijzondere omgeving?


Elke vergadering bij Vrijstaat Nederzandt is anders dan u gewend bent. Onze vergaderzalen hebben elk een eigen identiteit, waardoor er voor iedere bijeenkomst een passende ruimte beschikbaar is. De meeste ruimtes hebben uitzicht op zee en het duinlandschap. Door de grote ramen van de ruimtes creëren wij een open sfeer.  Elke ruimte is ook ingericht met de benodigde audiovisuele apparatuur die uw vergadering soepel laat verlopen.

 

Vrijstaat Nederzandt biedt je de mogelijkheid om in alle rust te vergaderen. Of je nu met de directie belangrijke cijfers moet bespreken, of met het hele team belangrijke ontwikkelingen moet behandelen. Bij Vrijstaat Nederzandt kan je professioneel vergaderen. Alles is bij de hand; een eigen toilet, koffiebuffet, flip-over en een fijne vergadertafel.


Bij Vrijstaat Nederzandt kan je niet alleen een bepaald tijdslot reserveren, maar ook gehele dagen meerdaagse meetings organiseren. Ook wanneer je met een grote groep komt is dit geen probleem. Ook wanneer je met een grotere groep wil vergaderen is dit geen probleem. Vrijstaat Nederzandt kan tot 1500 gasten kwijt voor vergaderingen en bedrijfsevenementen.

Vergaderen in een vergaderzaal met stoelen en beamer tv knus uniek inspirerende vergaderruimte Noordwijk

Wat is het doel van de vergadering?

 

Welke resultaten wil je behalen aan het eind van de vergadering? Op basis van jullie doelen en beoogde resultaten zorgen wij voor een geschikte zaal, en tekenen we samen de vergadering uit. Samen met jou zorgen we ervoor dat jouw doel behaald wordt. 

Brainstorm

Het strand is de perfecte plek om creatief te brainstormen. Na een wandeling langs de zeereep vloeit de creativiteit volop. De vrijheid en inspirerende omgeving zorgen voor verfrissende out-of-the-box ideeën. Eenmaal terug in de sfeervolle zaal komen de beste ideeën op tafel! Samen gaan we voor succes. 

Train & Educate

Zoek je de perfecte plek voor jouw training in een inspirerende omgeving? Met een gastvrij ontvangst zorgen we voor een leerzame dag. Samen met jou plannen we jouw dag in en stemmen we de ruimte(s) af op het doel van de training. De verfrissende locatie en het geruis van de zee zorgt voor een educatieve middag.

Het is altijd belangrijk om een goede kijk te hebben op de toekomst van het bedrijf. Met onze middelen kunnen effectief de jaarcijfers of toekomstplannen besproken worden. Samen met jou maken we een plan om de juiste sfeer neer te zetten tijden de vergadering, zodat effectief de cijfers besproken kunnen worden.

Directie
overleg

Hebben jullie een speciale gebeurtenis te vieren in het bedrijf of willen jullie het jaar feestelijke afsluiten? Samen met jullie maken we een ontwerp voor jullie feest, van thema tot aankleding en muziek! De ligging van onze locatie aan het strand en de ongedwongen sfeer van onze zalen vormen het perfecte decor voor jullie partij.

Lets Celebrate

Zalen

Wij beschikken over diverse zalen met allemaal een eigen stijl en sfeer. Wil je een zakelijk ruimte, of toch heel knus en huiselijk met een warme openhaard?
Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit één of meerdere toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag voor u beschikbaar is. Wanneer je wil vergaderen met een grotere groep is dat geen probleem. 
Met een capaciteit van 1500 personen kan je altijd jouw vergadering bij ons organiseren. 

Ook vergaderen bij Nederzandt?

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om te vergaderen bij Vrijstaat Nederzandt?
Vraag geheel vrijblijvende een offerte aan of bel ons om een afspraak te maken. Onze salesadviseurs helpen je graag!

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine