Teambuilding activiteiten Amsterdam

Zoek je naar toffe teambuilding activiteiten nabij Amsterdam?

Team activiteiten op of aan het strand in de driehoek van Amsterdam, Utrecht en Den Haag, die de team spirit heerlijk zullen versterken? Bij Vrijstaat Nederzandt is het allemaal mogelijk. 

Teambuilding activiteiten aan het strand zijn populair. En dat is niet zonder reden. De zee, het zand tussen je tenen en de stralende zon zorgen immers voor inspiratie en motivatie.

Samen met onze teambuilders organiseren wij inspirerende teambuilding activiteiten, ook vlakbij Amsterdam. Deze activiteiten geven op speelse en actieve wijze een boost aan de samenwerking binnen een team. Kom los van de dagelijkse werkzaamheden, stap even helemaal buiten de comfortzone en leer collega’s op een heel andere manier kennen. Teambuilding verbetert het functioneren van jouw team op een ludieke wijze en versterkt zo de band tussen collega’s.

Teambuilding activiteiten aan het strand
Teambuilding activiteit in Amsterdam

Teambuilding activiteiten Amsterdam

Even het teamgevoel versterken met een leuk uitje of dat je een vergadering, een brainstormsessie, een heisessie of een meerdaagse meeting wil plannen? Onze activiteiten en mogelijkheden aan strand en zee, ook in de buurt van Amsterdam, staan vaak in het teken van ‘het team’. Juist omdat het team vaak de motor is waar een bedrijf op draait. En we zitten natuurlijk op een ideale locatie om dat teamgevoel aan te wakkeren, om verbonden te zijn met de natuur, en om heerlijk met de voetjes in het zand te zitten!

Inspirerende teambuilding activiteiten aan zee zijn goede opstarters voordat jullie de vergaderlocatie betreden. Het geruis van de zee, het branden van de zon en het zand tussen de tenen zorgt tevens voor een flinke boost voor de motivatie, zelfvertrouwen en inspiratie.

Wil je teambuilding activiteiten nabij Amsterdam doen om de samenwerking te verbeteren? Of wil je iets ludieks met je team doen rondom een vergadering? Wij helpen je graag teambuilding activiteiten te organiseren voor of na een vergadering. Doe bijvoorbeeld Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een grote vlieger, of speel een outdoor strandspel. Het geruis van de zee, de warme zon, en een goede portie zand onder de voeten zorgt voor een stevige motivatie en inspiratie boost. Perfect voor brainstormsessies of lange vergadersessies.

Teambuilding activiteiten voor of na vergaderingen

Wil je teambuilding activiteiten vlakbij Amsterdam doen om de samenwerking te verbeteren? Bij Nederzandt kun je de vergadering met je team ook goed beginnen of afsluiten met een teambuilding uitje. Want wat maakt Nederzandt de ideale locatie hiervoor? Wij bevinden ons op een uniek plekje midden in de natuur, aan een duingebied en aangrenzend aan zee. Zo kun je lekker even de meeting doorbreken om te genieten en tot rust te komen. Daarnaast kunnen er ook leuke activiteiten georganiseerd worden. Bijvoorbeeld een personeelsfeest of een congres. Wij bieden hier verschillende arrangementen voor aan.

Teambuilding activiteiten zoals archery tag zijn populair
Brandingraften als teambuilding activiteit

Teambuilding activiteiten nabij Amsterdam: van workshop tot sporten met je collega's

Wil jij ook jouw vergadering combineren met ontspanning en (teambuilding) activiteiten? We hebben meerdere actieve activiteiten om lekker uit te waaien, zoals golfsurfen, suppen, mountainbiken, beachgolf, Solex rijden en powerkiten. Wil je toch liever een ontspannende workshop? Dit bieden wij ook aan. Denk aan een creatieve schilderworkshop of een heerlijke cocktailworkshop. Natuurlijk bevinden we ons in een prachtige omgeving. Het is ook mogelijk om hier rustig doorheen te wandelen en hier inspiratie op te doen!

Teambuilding events: zakelijk en gezellig

Wij beschikken over diverse zalen met allemaal een eigen stijl en sfeer, van zakelijk tot heel knus en huiselijk met een gezellige openhaard. Alle ruimtes zijn voorzien van een beamer en scherm, flip-over, trainers toolkit en één of meerdere toiletten. Uiteraard beschikt Nederzandt over de modernste audiovisuele apparatuur welke op aanvraag voor jou beschikbaar is. Wij kunnen groepen aan tot 1500 personen. Bij alle zalen wordt er ook een gedeelte van ons terras gereserveerd. Alles wat je nodig hebt voor geslaagde teambuilding activiteiten nabij Amsterdam!

Inspirerende vergaderruimte Noordwijk
Ontdek de mooie zalen tijdens jouw teambuilding activiteiten Amsterdam

Teambuilding activiteiten Amsterdam met overnachting

Of je nu een vergadering, een brainstormsessie, een heisessie of een meerdaagse meeting moet plannen. Bij vergaderlocatie Nederzandt, nabij Amsterdam, ben je altijd gegarandeerd van een goede, inspirerende en stevige vergadering. Moet je met de directie belangrijke cijfers bespreken? Of heb je een training met het hele team? Of je nu met 5 directeuren of 50 werknemers komt, bij vergaderlocatie Nederzandt kan je altijd een inspirerende vergaderzaal huren. Deze zalen hebben alles wat jij nodig hebt om jouw vergadering een succes te maken; denk aan een eigen toilet, een koffiebuffet, een flip-over en een fijne vergadertafel met genoeg stoelen. Sommige zalen zijn uitgerust met beamers, zodat je zeker weet dat je goed en duidelijk kan presenteren.

Het is ook mogelijk om meerdere zalen te huren voor meerdere dagen, en we kunnen ook de overnachtingen voor jullie uit handen nemen. Ook kunnen wij de catering verzorgen en activiteiten inplannen.

Teambuilding op het strand

Nederzandt ligt gelegen aan het strand Langevelderslag. Daardoor kunt u heerlijk met uw voetjes in het zand de teambuilding activiteiten doen. We hebben meerdere leuke activiteiten die je als team met elkaar kunt doen. Denk aan boogschieten, yoga of golfsurfen. Maar voor rustiger en ontspannende teambuilding activiteiten nabij Amsterdam kun je ook bij ons terecht! Zo kun je een cocktailworkshop doen, of je creativiteit kwijt bij de schilderworkshop. Voor ieder wat wils!

Teambuilding activiteiten zoals een reuzevlieger bouwen
Strand activiteiten bubbel voetbal

Teambuilding uitjes nabij Amsterdam: motiverende activiteiten met je collega's

Teambuilding activiteiten op het strand zijn populair. En dat is niet zonder reden. De zee, het zand tussen je tenen en de stralende zon zorgen immers voor inspiratie en motivatie.

Samen met diverse partners (SPEV, Beach Break, Have Fun Events) organiseren wij effectieve teambuilding activiteiten. Bekijk alle mogelijke activiteiten die wij aanbieden hieronder en lees meer informatie erover!

Ontdek onze gevarieerde teambuilding activiteiten!

Boogschieten als teambuilding activiteiten

Boogschieten

Boogschieten is een superleuke teambuilding activiteit voor jong en oud!
Mindfulness als één van onze teambuilding activiteiten

Mindfullness

Ga de diepte in tijdens een mindfullness sessie.
Golfsurfen hoort bij onze teambuilding activiteiten

Golfsurfen

Leer de (basis)technieken van het golfsurfen.
Teambuilding activiteiten zoals archery tag zijn populair

Archery Tag

Weet jij samen met je team alle tegenstanders af te schieten?

Kompaswandeling

Vind de weg en voltooi alle opdrachten.
Mindfulness als één van onze teambuilding activiteiten

Zeskamp

Hilarische spellen op het strand voor jong en oud.

Wandelen met de boswachter

Maak een wandeling met de boswachter door het prachtige natuurgebied.

Mountainbiken

Verken de officiële MTB-parcours gelegen in Noordwijk en omgeving.
Expeditie Robinson is een leuke teambuilding activiteit

Expeditie Robinson

De leukste vorm van teambuilding, welk team word de Robinson van Langervelderslag.

Powerkiten

Ervaar de kracht van de wind met de verschillende maten powerkites.
Yoga tijdens een heidag /hei sessie

Yogaclinic

De ideale locatie voor een ontspannen yogaclinic.
Teambuilding activiteiten zoals een reuzevlieger bouwen

Mega vlieger bouwen

Zorg er samen voor dat het eindresutaat onvergetelijk word.
Duinsteppen als teambuilding activiteit?

Duinsteppen

De duinsteps zijn de ideale manier om het gebied te verkennen.
Suppen aan de kust van Langevelderslag

Suppen

Meest ontspannen vorm van watersport op de Noordzee.
Mindfulness als één van onze teambuilding activiteiten

Haka workshop

De ideale vorm van teambuilding, als snelle break of volledige workshop.
Teambuilding activiteiten aan het strand

Beachvolleybal

Beachvolleybal levert gegarandeerd spektakel en hilarische momenten op.
Mindfulness als één van onze teambuilding activiteiten

Beachgames

Een combinatie van onze sportieve strandactiviteiten.
Teambuilding bij evenementenlocatie Nederzandt

Ultimate Frisbee

Ultimate frisbee scoor punten door samenspel.

Grondstof jutten

Lekker uitwaaien op het strand tijdens deze informatieve workshop.

Cocktailworkshop

Leer de kneepjes van het vak door een professionele bartender.

Schilderworkshop

Laat je creativiteit spreken en ontvang tips van onze kunstenaar.
Teambuilding activiteiten zoals drumming doen in Nederzandt

Percussie/Djembé workshop

Ontdek je nieuwe talent tijdens deze muzikale workshop.
Mindfulness als één van onze teambuilding activiteiten

Workshop zandsculpturen

Laat je van je meest creatieve kant zien tijdens deze workshop.
Brandingraften als teambuilding activiteit

Brandingraften

Trotseer de goven van de Noordzee samen met je team.

Beachsoccer

Laat zien dat jullie het beste om kunnen gaan met de bal op het strand.

Ook een teambuilding activiteit aan het strand?

Wil je graag met je collega's een teambuilding activiteit doen? Nederzandt biedt verschillende activiteiten aan, waarbij je voorafgaand kunt vergaderen in een van onze zalen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Deze bedrijven gingen je voor:

Bel ons events team

Of je nu een ontspannende activiteit of sportieve activiteit wilt doen, bij ons zijn de opties eindeloos. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw event uniek te maken. 

Vrijblijvende congres offerte aanvragen

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine