Winter

In de wintermaanden is Nederzandt omgetoverd tot het sprookjesachtige Winterland Nederzandt! Vanaf 1 november waant u zich op St(r)andplaats Nederzandt in een Winterwonderland met Nederzandtse dennenbomen, twinkelende lichtjes, knisperende haarvuurtjes, sneeuw, houtsnippers en warme schapenvachtjes.

Winterarrangementen

De hele locatie straalt warmte en gezelligheid uit en dat kan iedereen wel gebruiken in een periode waarin het koud en donker is. Warm in een knusse omgeving lekker op bij één van onze vele vuurtjes en geniet van warme chocolademelk of een glaasje glühwein. Natuurlijk hebben wij in deze periode ook speciale arrangementen die passen bij het seizoen.

Winteractiviteiten

Nederzandt Events verzorgt in de wintermaanden te gekke winteractiviteiten in Winterland Nederzandt! Denk hierbij aan de ludieke winterspelen, langlaufen of ijssculpturen maken. Wij stellen naar wens graag een leuk programma voor u samen!

Wilt u een feest, bruiloft of een andere evenement organiseren in de winter? Vraag dan vrijblijvend onze brochure aan met daarin alle winterarrangementen en winteractiviteiten via 088-6644408 of info@nederzandt.com. Natuurlijk is het ook mogelijk om een afspraak te maken op locatie. Wij geven u graag een rondleiding en vertellen u graag alles over de eindeloze mogelijkheden!

Bekijk ook eens onze eigen agenda voor de leukste winter-events!

Bekijk de agenda

Feestelijke kerstarrangementen bij Winterland Nederzandt

Heeft u nog niets gepland met de feestdagen? Kom lekker genieten in ons sfeervolle Winterland Nederzandt! Met alle twinkelende lichtjes, mooie dennenbomen en knisperende haardvuurtjes zit de feeststemming er meteen goed in! Speciaal voor de feestdagen hebben wij heerlijke kerstarrangementen samengesteld. Verras uw familie en vrienden met een heerlijke brunch of diner als Kerstcadeau!

Op beide Kerstdagen kunt u genieten van een uitgebreide kerstbrunch en/of een heerlijk Kerstdiner. Wilt u meer weten over onze kerstarrangementen? Klik dan op de afbeelding hieronder voor meer informatie!

Reserveren voor de Kerstdagen kan via 0252-372430 of info@nederzandt.nl