Vergaderlocatie Noordwijk

Vergaderlocatie Noordwijk

Vergaderen aan het strand van Noordwijk

Is het tijd om even weg te gaan van de zaak om rustig te vergaderen in een bijzondere omgeving?
Geef jouw vergadering een flinke boost door een inspirerende en zakelijke omgeving.

Vergaderen in Noordwijk

Persoonlijk contact is zeer belangrijk voor educatie, te brainstormen, en te bouwen aan ideeën. Een gesprek is immers persoonlijker dan een e-mail. Wat je doel ook is met de vergadering, Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om dit doel te verwezenlijken. Of je nu met de directie belangrijke cijfers moet bespreken, of met het hele team belangrijke ontwikkelingen moet behandelen. Bij Vrijstaat Nederzandt kan je professioneel vergaderen. Alles is bij de hand; een eigen toilet, koffiebuffet, flip-over en een fijne vergadertafel. 

Bij Vrijstaat Nederzandt kan je niet alleen een bepaald tijdslot reserveren, maar ook hele dagen of meerdaagse meetings organiseren. 

Vergaderen in Zuid-Holland

Tevens kun je je vergadering combineren met ontspanning en (teambuilding) activiteiten. Door de ligging tussen het Nationaal Park Hollandse Duinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen lukt het altijd wel om je te ontspannen in de zilte buitenlucht.

 

Vergaderen aan het strand

Je kan gemakkelijk de vergadering combineren met teambuilding of ontspannende activiteiten. Door de ligging tussen het Nationaal Park Hollandse Duinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen lukt het altijd wel om je te ontspannen in de zilte buitenlucht.

 

Teambuilding na de vergadering in Noordwijk

Teambuilding activiteiten op het strand is een goede manier om de samenwerking te verbeteren. Het geruis van de zee, het branden van de zon en het zand tussen de tenen zorgt tevens voor een flinke boost voor de motivatie.

Vrijstaat Nederzandt is niet alleen een evenementenlocatie, maar beschikt ook over een groot aantal aan activiteiten. Ook helpen wij jou graag een aantal activiteiten te organiseren voor teambuilding, zoals Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een mega vlieger, of een outdoor tablet game. 

Wil je teambuilding activiteiten doen om de samenwerking te verbeteren? Wij helpen je graag teambuilding activiteiten te organiseren voor of na de vergadering. Het geruis van de zee, de warme zon, en een goede portie zand onder de voeten zorgt voor een stevige motivatie en inspiratie boost. Perfect voor brainstormsessies.


Activiteiten na de vergadering

 

Onze locatie bevindt zich midden in een duingebied en aangrenzend aan de Noordzee. Heerlijk om even je meeting te doorbreken en te genieten van de prachtige natuur, uitwaaien op het strand of een leuke activiteit te doen. Wij bieden hier verschillende arrangementen voor aan.

Tevens kun je je vergadering combineren met ontspanning en (teambuilding) activiteiten. Door de ligging tussen het Nationaal Park Hollandse Duinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen lukt het altijd wel om je te ontspannen in de zilte buitenlucht.

Vergaderen met catering: hapjes en drankjes

Heb je zin in een lekker lunch of diner tijdens de vergadering? Vrijstaat Nederzandt verzorgt graag de catering voor jouw vergadering.

Wij staan het hele jaar klaar om de catering te verzorgen. Van lunch, tot hapjes en drankjes, tot uitgebreid diner: wij serveren het graag voor je. Ervaar gerechten waarin lekker en gezond elkaar ontmoeten. Wij koken met seizoensgebonden, dagverse en duurzame producten uit Hollandse bodem. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Parkeren op de vergaderlocatie: altijd een plekje

Nederzandt bevind zich in Langevelderslag, en heeft veel parkeerplaatsen tot zijn beschikking. Om bij de parkeerplaatsen te komen rijd je eerst 2 kilometer door het unieke duinlandschap van het Nationaal Park Hollandse Duinen. Vanaf de parkeerplaats loop je snel richting Nederzandt.

Het parkeerterrein bevat 700 parkeerplaatsen, waardoor je altijd een plek kan vinden om te parkeren. Ook voor de fietsen is er een speciale bewaakte stalling.