Vergaderarrangement

Vergaderarrangement aan het strand

Uniek vergaderarrangement aan de zee

Soms kan het goed zijn om even buiten de zaak te vergaderen met een passend vergaderarrangement. 
Kies voor een bijzondere omgeving om jouw vergadering een flinke boost te geven.

Vergaderarrangement in Zuid-Holland

Het hebben van persoonlijk contact is erg belangrijk voor vergaderingen en brainstormsessies. Op die manier bouw je succesvol aan ideeën, en zorg je voor creatieve brainstormsessies. Of je nu met de directie belangrijke cijfers moet bespreken, of met het hele team een cursusdag moet houden. Met een vergaderarrangement van Nederzandt weet je dat je alles in huis hebt voor een succesvolle vergadering. Denk bijvoorbeeld aan een eigen toilet, een koffiebuffet, een flip-over en een fijne vergadertafel. Sommige zalen zijn uitgerust met een beamer.

Met een vergaderarrangement bij Nederzandt kan je niet alleen dineren. Wij helpen ook met het organiseren van teambuilding activiteiten of ontspannende  en inspirerende uitjes. Activiteiten sluiten perfect aan bij een stevige brainstormsessie.

Inspirerend vergaderen aan het strand van Noordwijk met ons vergaderarrangement

 Wil jij graag je vergadering combineren met teambuildingactiviteiten en lunch? Kies dan voor een vergaderarrangement bij Nederzandt. Door de ligging aan het strand, tussen het Nationaal Park Hollandse Duinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen, weet je dat je altijd gegarandeerd bent van verse inspiratie.

Succesvol vergaderen aan het strand

Laat jouw team inspireren door de zilte buitenlucht, de zand tussen je tenen en de dieren om je heen.

 

Vergaderarrangement met activiteiten: goede kick-off van de brainstormsessie

Teambuilding activiteiten zijn een goede manier om de samenwerking te verbeteren en te inspireren. Het is een goede afsluiter van jouw vergadering. Het geruis van de zee zorgt voor flinke goede dosis inspiratie en creativiteit. Op die manier weet je zeker dat je vol energie de brainstormsessie kan aftrappen.

Nederzandt is niet alleen een vergaderlocatie, maar beschikt ook over een groot aantal aan activiteiten. Ook helpen wij jou graag een aantal activiteiten te organiseren voor teambuilding, zoals Expeditie Robinson, het bouwen van een megavlieger, of een outdoor tablet game. Deze activiteiten kunnen worden opgenomen in het vergaderarrangement.

Vergaderarrangement bij natuurgebied: inspirerend en ontspannend

Onze vergaderlocatie bevindt zich midden in een duingebied en aangrenzend aan de Noordzee. Start de vergadering door even gezamenlijk uit te waaien op het strand. Doorbreek je meeting om te genieten van de prachtige natuur. Wij bieden hier verschillende vergaderarrangementen voor aan.

Vergaderarrangement met catering: hapjes, drankjes en diner

Heb je zin in een lekker lunch of diner tijdens de vergadering? Vergaderlocatie Nederzandt verzorgt graag de catering voor jouw vergadering met onze vergaderarrangementen.

Onze keuken is het hele jaar open om jou en jouw team te verrassen met lekkere en gezonde maaltijden. Of je nu alleen hapjes en drankjes wil, of een uitgebreid diner: wij maken het graag voor je klaar. Zijn er dieetwensen en allergieën? Ook hier houden wij graag rekening mee.

Parkeren op de vergaderlocatie: altijd een plekje

Vergaderlocatie Nederzandt bevind zich in Langevelderslag, en heeft veel parkeerplaatsen tot zijn beschikking. Vanaf de parkeerplaats loop je binnen een aantal minuten richting Nederzandt.

Het parkeerterrein bevat 700 parkeerplaatsen, waardoor je altijd een plek kan vinden om te parkeren. Ook voor de fietsen is er een speciale bewaakte stalling. Zo ben je altijd gegarandeerd van een plekje

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine