Trouwvervoer

Nederzandt Express

Maak uw bruiloft compleet door in stijl te arriveren op onze locatie! Nederzandt biedt exclusieve en unieke vervoersmiddelen voor bruidsparen!

Al onze vervoersmiddelen zijn CO2 neutraal. Huurt u bijvoorbeeld onze Amerikaanse Schoolbus voor de dag gasten? Fijn, want dit is geheel milieuvriendelijk en ook nog eens heel leuk! Zo zit de sfeer er meteen goed in!

Een originele gele schoolbus

Hoe gaaf is dat? Helemaal uit Amerika overgekomen, speciaal geïmporteerd
voor de Nederzandt Express. Grote groepen kunnen vervoerd worden op een unieke manier. Wij kunnen u en de dag gasten overal in Nederland ophalen en zelfs nog een mooie tour doen door de Bollenstreek waarbij wij u de mooiste plekjes laten zien! De bus is inclusief chauffeur. De schoolbus biedt zitplaatsen aan 23 personen.

De kosten bedragen € 149,00 per enkele rit binnen de Bollenstreek. Dit bedrag is inclusief brandstofverbruik, BTW en chauffeur. 

De volledige opbrengst van de Nederzandt Express gaat naar onze stichting; www.outdoor4disabled.nl

Onze eigen CO2 neutrale voertuigen

Op zoek naar bijzonder trouwvervoer? De wind door uw haren tijdens de rit? U kunt het strandgevoel extra benadrukken door te rijden in onze strandbuggy of de Buitengewone Mini.

Wij vertellen u in een persoonlijk gesprek graag alles over de mogelijkheden!

Prijs op aanvraag

Oldtimer verhuur

Wilt u geen gebruik maken van onze Buitengewone Buggy of Mini? Dan kunt u ook kiezen voor één van de klassiekers van onze betrouwbare partner HuurEenOldtimer.nl Het uitgebreide aanbod bestaat onder meer uit een Volkswagen busje, Porsche 356 Speedster, Fiat 500 en Volkswagen Kever triple white.

Waarom kiezen voor een prachtige oldtimer bij HuurEenOldtimer.nl?

  • Ruime keuze uit bloedmooie oldtimers
  • Winnaar Dutch Wedding Award Beste Trouwvervoersbedrijf
  • U mag in alle oldtimers zelf rijden, maar ook als u liever een chauffeur wilt regelen zij dat graag voor u
  • De oldtimers worden in heel Nederland gebracht en gehaald
  • U mag de hele dag van de oldtimer genieten

Nog niet overtuigd? Lees dan de vele tevreden recensies van bruidsparen uit heel Nederland!

Mocht u interesse hebben in het huren van een mooie oldtimer als trouwauto, dan verwijzen wij u graag door naar onze partner!

Prijs op aanvraag