Winter wedding

In de winter is onze locatie omgetoverd tot Winterland Nederzandt, waardoor het voor bruidsparen mogelijk is om te trouwen in een prachtig Winterwonderland met twinkelende lichtjes, schitterde dennenbomen, gezellige vuurtjes, knusse schapenvelletjes, houtsnippers, (nep)sneeuw en meer winters schoon. Een unieke ervaring in Nederland!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Als u ervoor kiest om in ons Winterland te trouwen, gaat u zonder twijfel een originele en onvergetelijke bruiloft tegemoet! U kunt dan zelfs een verrassende entree maken door te arriveren in onze unieke Nederzandtse arreslee die wordt getrokken door prachtige paarden.

Originele bruiloft in de winter

Trouwt u in de winter en bent u échte wintersportliefhebbers? Bij Nederzandt is het mogelijk om een ludieke après-ski borrel te doen. Wij toveren een van onze zalen dan om tot een echte après-skibar met warme schapenvachtjes, bijpassende muziek en lekkere winterse drankjes. Super origineel en oergezellig!

Awards en nominaties

Nederzandt heeft als trouwlocatie heel wat te bieden. Zo hebben we meerdere awards gewonnen en zijn we voor heel veel prijzen genomineerd. Weten welke? Bezoek dan onze pagina met awards. 

Bekijk awards en nominaties

Bespreek de mogelijkheden

De foto van de bruid op het strand is gemaakt door Jennifer Hejna Photography.