Trouwarrangementen

St(r)andplaats Nederzandt is iedere dag geopend. U kunt bij ons dus niet alleen in de zomer trouwen, maar ook een unieke winterbruiloft in ons sprookjesachtige Winterland Nederzandt behoort tot de mogelijkheden!

Bespreek vrijblijvend de voorwaarden

Trouwarrangementen

Is het uw droom om te trouwen aan het strand op de mooiste plek in de provincie Zuid-Holland? Zoek niet verder! Bij St(r)andplaats Nederzandt kunt u de hele dag vieren, waarbij het ook mogelijk is om de trouwceremonie bij ons plaats te laten vinden! Wij hebben heerlijke trouwarrangementen samengesteld die geschikt zijn voor zowel een intieme bruiloft met een klein gezelschap als een grote bruiloft.

Prijsindicatie bruiloft

Graag maken wij voor u een programma op maat, waarbij wij rekening houden met uw wensen. Om u alvast een kleine indicatie te geven van de mogelijkheden en prijzen treft u onderstaand onze vanaf-prijzen. Deze zijn gebaseerd op een minimum aantal gasten van 30, maar uiteraard zijn er ook diverse mogelijkheden voor kleinere bruidsgezelschappen.

Wij zijn in onderstaande voorbeelden uitgegaan van de meest voorkomende programmatijden en de daarbij behorende vanaf-prijzen. Uiteraard is het mogelijk om de programmatijden naar wens aan te passen.

Aan deze prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Awards en nominaties

Nederzandt heeft als trouwlocatie heel wat te bieden. Zo hebben we meerdere awards gewonnen en zijn we voor heel veel prijzen genomineerd. Weten welke? Bezoek dan onze pagina met awards. 

Bekijk awards en nominaties

Bent u benieuwd naar onze trouwarrangementen? Vraag dan onze trouwbrochure aan via 088-6644408 of info@nederzandt.nl
Bespreek vrijblijvend de voorwaarden

Bekijk onze reserveringsvoorwaarden hier.