Summer of Sushi
Nieuw bij Nederzandt! Sushi….
Onze keuken is uitgebreid met een echte Japanse sushi chef en nieuwe menukaart mét heerlijke sushi! Verwacht culinaire hoogstandjes waar ook de fervente sushi liefhebber van opkijkt. Onze sushi chef weet van elke sushi een kunstwerkje te maken met elk zijn eigen smaaksensatie.
Live Cooking
Onze sushi chef is doorgaans in het restaurant met open keuken of op het terras buiten bij de Live Cooking keuken te aanschouwen terwijl de sushi ter plekke met verse ingrediënten bereid wordt. Dit is overigens ook terug te zien in onze a la carte menu waar lekker, gezond en vers elkaar ontmoeten. Proef onze sushi en laat je verrassen door de kunsten van de sushi chef.
Summer of Sushi @Nederzandt
Veelgestelde vragen
Sushi is een opgerold Japans gerecht van gekookte rijst en vaak zeewier en is met rijstazijn gezuurd. Dit wordt meestal gecombineerd met andere ingrediënten zoals vis of zeevruchten, gebakken ei, groenten en soms tropische vruchten.
Sashimi is een Japans gerecht van verse, rauwe vis en schelpdieren die met een zeer scherp mes in dunne plakjes gesneden worden. De sashimi wordt geserveerd met verschillende sauzen, zoals sojasaus, wasabi, gember en ponzu, en versiering zoals daikonradijs, nori en shiso.
Wij zijn elke dag geopend en je kunt online reserveren voor a la carte diner.
Bekijk hier meer informatie over het organiseren van een feest of evenement.
In Japan wordt een échte sushi chef Itamea-San genoemd. Zo’n chef is op de hoogte van alle aspecten en ontwikkelingen rondom het vak. Om een Itamea-San meester te worden moet je een lange weg afleggen, aangezien je een speciale opleiding moet afronden.