Strandbed reserveren

Strandbed huren aan het strand
van Langevelderslagtussen Noordwijk en Zantvoort

Bij St(r)andplaats Nederzandt hebben we luxe strandbedden waar je de hele dag van de zon en de zee kan genieten. 

Heerlijk aan het strand op je luxe strandbed. Wil je ook een parasol of windscherm erbij? Geen probleem daar zorgen we ook gewoon voor.

 

 

Strandbed reserveren

Kom heerlijk een dagje relaxen bij St(r)andplaats Nederzandt – Dat kan natuurlijk op ons terras, restaurant, lounge, maar nu dus ook op één van onze comfortabele luxe strandbedden op het strand.

Wil je verzekerd zijn van een heerlijk strandbed aan zee? Reserveer jouw strandbed dan snel en eenvoudig via onze tool rechtsonderin. 


Zin in wat extra luxe? Boek dan onze strandbedden met extra parasol.

Trek gekregen in wat lekkers, maar blijf je liever op je bedje liggen? Dat kan! Bij St(r)andplaats Nederzandt bieden wij service tot aan je strandbed. In ons strandrestaurant vind je een groot aanbod aan drankjes en gerechten. Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling naar je strandbed wordt gebracht. 

Strandbed huren noordwijk

De strandbedden zijn elke dag te huren, reserveer wel vooraf als je zeker wilt zijn van een heerlijk plekje aan het strand. 

Natuurlijk hebben we naast onze standaard strandbedden ook luxe strandbedden, deze hebben heerlijke zachte kussens en een parasol en zijn geschikt voor 2 personen. Dus heb je zin in een heerlijke luxe zomerse strand beleving, zorg dat je op tijd bent, en wij maken van jouw dag een echte zomerse strand dag.

Unieke locatie aan het strand van Langevelderslag. Strandbed verhuur met een luxe tintje

St(r)andplaats Nederzandt heeft alles wat je nodig hebt voor een heerlijk en comfortabele dag in de zon. Op het strand voor het terras kan je namelijk windschermen, ligbedden en parasols huren. En, de drankjes en hapjes? Die komen ze ook gewoon op het strand brengen, mocht je toevallig trek krijgen;-)

Zonnen & relaxen aan zee

Op ons strand verzorgt St(r)andplaats Nederzandt uw ultieme stranddag. Mooie loungesets, met prachtige strandbedden en heerlijk dik matras. Uw handdoek vergeten of geen zin om er eentje mee te slepen, geen nood, St(r)andplaats Nederzandt heeft ook grote beach handdoeken te huur. Omdat we alles graag zo comfortabel mogelijk willen maken. Nederzandt ligt ideaal gelegen aan het strand tussen Noordwijk en Zantvoort en dat strandje huren is zo geregeld!

Strandbed huren of liever activiteiten rondom?

Naast dat je bij de stijlvolle St(r)andplaats Nederzandt het hele jaar terecht kan voor heerlijke vis, vlees & vegetarische gerechten, ben je hier ook welkom om een dagje te relaxen op de strandbedjes. Het enige wat jij mee hoeft te nemen? Een goed humeur, je zonnebrand en leuk gezelschap!

Toch liever wat actie? Denk hierbij aan sportieve activiteiten zoals golfsurfen, suppen, mountainbiken of powerkiten. Maar ook aan een strandwandeling, een wandeling door de duinen met een boswachter of een creatieve workshop. Bij Nederzandt kun je echt alle kanten op.

Strandbed reserveren: Noordwijk

Lekker de hele dag vertoeven op het strand: de zonnestralen op je lichaam, drankje in je hand en zee geluiden op de achtergrond. Genieten! Nu je ook nog je inklapstoeltje en opblaasbedje lekker thuis kan laten wordt het wel heel relaxed, gewoon lekker neerploffen op een strandbed wat al helemaal voor je klaarstaat.

Reserveer nu gemakkelijk een strandbed. Zo kan je heel makkelijk een strandbed huren aan het strand in Langevelderslag, tussen Noordwijk en Zandvoort.

Strandbed reserveren zandvoort

Nederzandt bevindt zich tussen Amsterdam en Den Haag, het strand grensend tussen Noordwijk en Zantvoort. 

St(r)andplaats Nederzandt verhuurt luxe strandbedden in Zandvoort aan Zee. Kies voor een hooggelegen bed op het strand pal voor onze beachbar of ga voor de bedjes beneden op het strand dicht bij de golven. Alle strandbedden komen met dikke comfortabele matrassen en een windscherm (beneden op het strand is het windscherm optioneel).

Zonnebrand... Check!

Strandtas met snacks... Check!

Een heerlijk plekje om lekker te zonnen? Nederzandt 😉

Lekker even op jezelf of gezellig samen met vrienden genieten van strand, zee & zon. Het heerlijke strand tussen Noordwijk en Zandvoort, ideaal gelegen en met 

Van kingsize windschermen en strandbedden tot zomerse strand parasols. Bij St(r)andplaats Nederzandt huur je het allemaal voor een heerlijk dagje strand. Afsluitend een heerlijk wijntje en hapje op het terras bij zonsondergang, hoe heerlijk!

 

Reserveer je strandbed bij Nederzandt

Huur een beach set op het strand van Langevelderslag. De set wordt geleverd met 2 bedden en een windscherm. Parasol optioneel bij te boeken. 

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine