In de herfstvakantie is het Pannenkoeken Vijfdaagse bij Nederzandt in Noordwijk!

Pannenkoeken Mania in de herfstvakantie!

In de herfstvakantie is er altijd volop te beleven, ook in Nederland! Blijf je thuis in de herfstvakantie en zoek je een leuk uitje voor het hele gezin? Kom dan van maandag 16 oktober t/m vrijdag 20 oktober lekker met je familie genieten van de Pannenkoeken Vijfdaagse bij St(r)andplaats Nederzandt!

Leuke uitjes in de herfstvakantie met het gezin

Iedereen zoekt in de herfstvakantie altijd leuke dingen om te doen met het gezin. Lekker buiten zijn, met je laarzen stampen in ’t kimmetje op het strand, rennen over het duin met de hond, met je handen rond een kop warme chocolademelk, genieten van de laatste zomerse zonnestralen… Dat is het √©chte herfstvakantiegevoel!

Kabouterweek

In de herfstvakantie is het ook Kabouterweek in Nederland! Neem de kids lekker mee op pad en ontdek samen de wereld van de duinkabouters. Bij Hoogies, gelegen aan de Langevelderslag 28-30, ontvangen de kinderen een knapzakje, puntmuts en alle andere kabouterbenodigdheden. Boek nu!

Ambachtelijke pannenkoeken

Na een lekkere stevige wandeling op het strand of de avontuurlijke kabouterwandeling kun je in ons sfeervolle restaurant met het hele gezin smullen van heerlijke ambachtelijke pannenkoeken naar een traditioneel Hollands recept! De perfecte afsluiter van een mooie herfstdag aan het strand! Of je nu meer van zoete of van hartige pannenkoeken houdt, voor iedere smaak is er wat wils tijdens de Pannenkoeken Vijfdaagse bij St(r)andplaats Nederzandt. Ps. wij kunnen het ons bijna niet voorstellen, maar houd je niet van pannenkoeken? Kies dan gewoon iets anders lekkers van onze menukaart!