Ontbijtbox

Vanaf: 19,50

Wissen

Wat is er nou specialer dan verrast worden met een ontbijtje op bed? Wie gun jij het even helemaal in het middelpunt gezet te worden, te ontspannen en genieten? Met zo’n begin kan je dag natuurlijk niet meer stuk. Deze ontbijtbox is vanaf 2 personen te bestellen en bevat alle ingrediënten voor een lekker en voedzaam ontbijt:

  • Croissant met vruchtenjam
  • Gekookte eitjes
  • Griekse yoghurt met walnoten en honing
  • Versgebakken zonnegloed brood met kaas en ham
  • Verse jus ‘d orange

Veel gestelde vragen

Wanneer bezorgd de Nederzandt bus?
Bij het afrekenscherm kan je aangeven welke dag je de Nederzandt bus wil laten bezorgen. We bezorgen elke dag van maandag tot zondag’. Als wij de bestelling hebben ontvangen gaan we hier meteen mee aan de slag en komen we hem op de door u gekozen bezorgdatum afleveren met de Nederzandt on Tour bus. Vooraf sturen we een tijdsindicatie wanneer de bus bij jou langskomt.

Is de bezorging gratis?
De bezorging is geheel gratis. Of het nu gaat om een bosje tulpen of om een ontbijtje. We bezorgen alles gratis.

Waar rijd de Nederzandt bus allemaal naartoe?
De Nederzandt bus bezorgt in heel de regio rondom Langervelderslag. Specifiek: Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, de Zilk, Hillegom. Woon je buiten de regio? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u wilt dat we met de bus langs komen omdat u een kijkje wil nemen kan dit natuurlijk altijd geregeld worden

Gerelateerde producten