Lagunitas IPA

9,95

Lagunitas IPA India pale ale is een veelzijdig ronde IPA die gemeen lekker weg drinkt. Een deel caramout zorgt voor diepgang en een heerlijke balans met de in-your-face bitters van de hop. Deze IPA is lichtzoet, bevat citrustonen en heeft een frisbittere zachte, afdronk. De Lagunitas IPA wordt gebrouwen in Petaluma, Verenigde Staten.

Alleen te bestellen per doosje van 4 biertjes.

Uitsluitend te bestellen boven de 18+

Veel gestelde vragen

Wanneer bezorgd de Nederzandt bus?
Bij het afrekenscherm kan je aangeven welke dag je de Nederzandt bus wil laten bezorgen. We bezorgen elke dag van maandag tot zondag’. Als wij de bestelling hebben ontvangen gaan we hier meteen mee aan de slag en komen we hem op de door u gekozen bezorgdatum afleveren met de Nederzandt on Tour bus. Vooraf sturen we een tijdsindicatie wanneer de bus bij jou langskomt.

Is de bezorging gratis?
De bezorging is geheel gratis. Of het nu gaat om een bosje tulpen of om een ontbijtje. We bezorgen alles gratis.

Waar rijd de Nederzandt bus allemaal naartoe?
De Nederzandt bus bezorgt in heel de regio rondom Langervelderslag. Specifiek: Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, de Zilk, Hillegom. Woon je buiten de regio? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u wilt dat we met de bus langs komen omdat u een kijkje wil nemen kan dit natuurlijk altijd geregeld worden

Gerelateerde producten