Huisgemaakte spareribs

19,50

Heerlijke huisgemaakte spareribs.

De spareribs zijn gemaakt van varkensvlees en al heerlijk op smaak als ze bij u thuis aankomen. U hoeft het zelf alleen op te warmen in de oven of op de barbecue.
Als de ribs al verwarmd zijn, kunt u de lak die erbij zit over de ribs heen smeren en ze dan nog een paar minuten laten doorwarmen voor een optimale smaak.

Bij de spareribs zit een opgemaakte vleessalade, 1 bakje knoflooksaus en 1 bakje sriracha mayonaise.
+ 1 stokbrood per 2 personen.

Deze foto is gebaseerd op 2 personen.

Veel gestelde vragen

Wanneer bezorgd de Nederzandt bus?
Bij het afrekenscherm kan je aangeven welke dag je de Nederzandt bus wil laten bezorgen. We bezorgen elke dag van maandag tot zondag’. Als wij de bestelling hebben ontvangen gaan we hier meteen mee aan de slag en komen we hem op de door u gekozen bezorgdatum afleveren met de Nederzandt on Tour bus. Vooraf sturen we een tijdsindicatie wanneer de bus bij jou langskomt.

Is de bezorging gratis?
De bezorging is geheel gratis. Of het nu gaat om een bosje tulpen of om een ontbijtje. We bezorgen alles gratis.

Waar rijd de Nederzandt bus allemaal naartoe?
De Nederzandt bus bezorgt in heel de regio rondom Langervelderslag. Specifiek: Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, de Zilk, Hillegom. Woon je buiten de regio? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u wilt dat we met de bus langs komen omdat u een kijkje wil nemen kan dit natuurlijk altijd geregeld worden

Gerelateerde producten