Birra Moretti

9,95

Birra Moretti is een bier van hoge kwaliteit en op traditionele Italiaanse wijze gemaakt. De ingrediënten die gebruikt worden om Birra Moretti te brouwen bestaan uit zowel een speciale blend van hop en aroma’s die een unieke smaak en geur geeft die zorgen voor een perfecte balans. Erg lekker om te drinken bij een pasta of risotto.

Alleen te bestellen per doosje van 6 biertjes.

Uitsluitend te bestellen boven de 18+

Veel gestelde vragen

Wanneer bezorgd de Nederzandt bus?
Bij het afrekenscherm kan je aangeven welke dag je de Nederzandt bus wil laten bezorgen. We bezorgen elke dag van maandag tot zondag’. Als wij de bestelling hebben ontvangen gaan we hier meteen mee aan de slag en komen we hem op de door u gekozen bezorgdatum afleveren met de Nederzandt on Tour bus. Vooraf sturen we een tijdsindicatie wanneer de bus bij jou langskomt.

Is de bezorging gratis?
De bezorging is geheel gratis. Of het nu gaat om een bosje tulpen of om een ontbijtje. We bezorgen alles gratis.

Waar rijd de Nederzandt bus allemaal naartoe?
De Nederzandt bus bezorgt in heel de regio rondom Langervelderslag. Specifiek: Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, de Zilk, Hillegom. Woon je buiten de regio? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u wilt dat we met de bus langs komen omdat u een kijkje wil nemen kan dit natuurlijk altijd geregeld worden

Gerelateerde producten