200 Spellendoos

8,99

Spelletjes zijn voor iedereen! Leuk om te spelen met je dierbaren, en online beschikbaar om te laten bezorgen in de bollenstreek met de SeRVice bus van Nederzandt. Dus wil jij iemand verassen met dit leuke cadeau? bestel nu!

Deze Spellendoos bevat 200 verschillende spelletjes. Je kunt levenslang genieten van deze spellendoos. Je kunt er alle klassiekers mee spelen zoals ludo, backgammon, dammen, paardenrennen en veel andere bord, dobbel- en kaartspellen. In de doos zitten: 6 spelborden, 16 pionnen, 5 dobbelstenen, 30 damstenen, 32 spelkaarten en een spelregelboekje. Deze 200-delige spellendoos van Clown is geschikt voor 1-6 spelers en voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

Veel gestelde vragen

Wanneer bezorgd de Nederzandt bus?
Bij het afrekenscherm kan je aangeven welke dag je de Nederzandt bus wil laten bezorgen. We bezorgen elke dag van maandag tot zondag’. Als wij de bestelling hebben ontvangen gaan we hier meteen mee aan de slag en komen we hem op de door u gekozen bezorgdatum afleveren met de Nederzandt on Tour bus. Vooraf sturen we een tijdsindicatie wanneer de bus bij jou langskomt.

Is de bezorging gratis?
De bezorging is geheel gratis. Of het nu gaat om een bosje tulpen of om een ontbijtje. We bezorgen alles gratis.

Waar rijd de Nederzandt bus allemaal naartoe?
De Nederzandt bus bezorgt in heel de regio rondom Langervelderslag. Specifiek: Noordwijk, Noordwijkerhout, Lisse, de Zilk, Hillegom. Woon je buiten de regio? Neem dan contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Als u wilt dat we met de bus langs komen omdat u een kijkje wil nemen kan dit natuurlijk altijd geregeld worden

Gerelateerde producten