Nedersneeuw

Welkom Nederzandste wintersporter! Het beste van twee werelden komt op deze exclusieve pagina samen: Nederzandt heeft namelijk de handen ineengeslagen met Sportiek Reizen.

1 keer per jaar krijg je de kans om met Nederzandt op wintersport te gaan voor een absurd lage prijs in het prachtige skigebied SYBELLES, geleden in de Franse Alpen. Met maar liefst 310 km piste en de unieke programma’s wordt het gegarandeerd een wintersport om nooit te vergeten.

Al vanaf 227,- per persoon heb je een 6-daagse skipas & een riante accommodatie vlakbij de piste. De invulling van de 8 dagen ligt daarbij volledig in eigen beheer. Ga je zelf op ontdekkingstocht of sluit je gezellig aan bij de verschillende dagtrips en avondprogramma’s. Hou de Nederzandtse social media in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief, want de komende maanden verklappen wij steeds meer over welke unieke uitjes je erbij kan boeken! Denk hierbij aan een gezellige winterbarbecue, 3-gangen diner, leuke skitrips en dagtours. Je wilt natuurlijk niet iedere avond zelf in een pannetje roeren. Zo creëer je je eigen halfpension of volledig All-In vakantie, de keuze is aan jou!

Vanaf 2 personen kan je gelijk reserveren.

Tot snel in de sneeuw, wij hebben er zin in!

Team Nederzandt

Data 2022

Januari 2022

  • Nader te vernemen

Maart 2022

  • Nader te vernemen