Wij zetten elke dag een medewerker / werkgever in het zonnetje!

Harde werkers worden beloond

De Nederzandt On Tour-bus gaat elke dag langs een “thuis”werker in de Bollenstreek om deze persoon even goed in het zonnetje te zetten. Gunt u uw bakker, fietsenmaker, de postbezorger, die ene vriendelijke vakkenvuller of misschien wel uw eigen werknemer of werkgever een aangename verassing op zijn/haar stoep? Nomineer dan hieronder uw favoriete harde werker die een verrassing vol gezelligheid, warmte, liefde en lekkers wel kan waarderen.

Een hart onder de riem, of beloning voor zijn/haar werk

Nu komen we naar jou, straks weer bij ons.

Tip: Zoek jij een locatie om voor een teamuitje als dat straks weer mag? Strandplaats Nederzandt beschikt over diverse ruimtes met een spectaculair uitzicht, midden in de duinen. De perfecte locatie voor als de eerste samenkomsten weer zijn toegestaan.

Werknemer van de dag

Kent u een echte harde werker in de Bollenstreek, iemand die elke dag met passie en een glimlach zijn/haar werk uitvoert en verdient deze persoon het om in het zonnetje gezet te worden door ons? Nomineer uw favoriete werknemer dan door een berichtje te sturen via whatsapp (+31 6 83124508) met de volgende info over de werknemer: naam, adres, beroep, bedrijf, en de reden waarom juist deze werknemer deze verrassing verdient. Als u de winnaar bent staan we binnenkort met de Nederzandt On Tour-bus op de stoep bij uw favoriete medewerker om er een groot feest van te maken.

Een hart onder de riem, of beloning voor zijn/haar werk

Nu komen we naar jou, straks weer bij ons.

Tip: Zoek jij een locatie om voor een teamuitje als dat straks weer mag? Strandplaats Nederzandt beschikt over diverse ruimtes met een spectaculair uitzicht, midden in de duinen. De perfecte locatie voor als de eerste samenkomsten weer zijn toegestaan

Harde werker nomineren?

Nomineer uw favoriete werknemer in de Bollenstreek door een berichtje te sturen via whatsapp (+31 6 83124508) met de volgende info over de werknemer: naam, adres, beroep, bedrijf, en de reden waarom juist deze werknemer deze verrassing verdient. Als u de winnaar bent staan we binnenkort met de Nederzandt On Tour-bus op de stoep bij uw favoriete medewerker om er een groot feest van te maken.

Wij belonen ook elke dag de werkgever!

Werkgever van de dag

Kent u een echte harde werker in de Bollenstreek, een fijne werkgever om voor te werken, die altijd klaar staat voor zijn medewerkers of die altijd leuke teamuitjes organiseert? Of verdient hij/zij het gewoon om even goed in het zonnetje gezet te worden. Verras dan uw favoriete werkgever door hem/haar te nomineren.

Nomineren doet u door een berichtje te sturen via whatsapp (+31 6 83124508) met de volgende info over de werkgever: naam, adres, beroep, bedrijf, en de reden waarom juist deze werkgever deze verrassing verdient. Als u de winnaar bent staan we binnenkort met de Nederzandt On Tour-bus op de stoep bij uw favoriete werkgever om er een groot feest van te maken.

Wij belonen ook elke dag de werkgever!

Werkgever van de dag

Kent u een echte harde werker in de Bollenstreek, een fijne werkgever om voor te werken, die altijd klaar staat voor zijn medewerkers of die altijd leuke teamuitjes organiseert?

Nomineren dan uw favoriete werkgever door een berichtje te sturen via whatsapp (+31 6 83124508) met de volgende info over de werkgever: naam, adres, beroep, bedrijf, en de reden waarom juist deze werkgever deze verrassing verdient. Als u de winnaar bent staan we binnenkort met de Nederzandt On Tour-bus op de stoep bij uw favoriete werkgever om er een groot feest van te maken.

Nieuws

Webshop is online!

Onze webshop is online! Vanaf nu is het mogelijk om de producten uit de SeRVice Nederzandt on tour bus ook online te bestellen via onze webshop. Wij komen langs uw deur om de bestelling te bezorgen, of u kunt het afhalen op Strandplaats Nederzandt. De webshop is gevuld met leuke, lekkere en gezellige cadeautjes zoals…

SeRVice gaat on tour!

We kunnen het eindelijk delen met jullie Nederzandt SeRVice ON Tour! & we rijden door de hele bollenstreek. Via deze weg het nummer van de Nederzandt On Tour SeRVIce bus. +31 6 83 12 45 08 Binnenkort onze webwinkel en catalogus klaar! Maar voor nu alvast om de locatie te volgen waar we rijden. Voeg…