Evenementen- recreatie- congres- teambuilding- en vergaderlocatie Bekijk Meetings & Events Meetings & events Nederzandt SeRVice ON Tour Naar onze webshop Gezelligheid, warmte, liefde & lekkers Maak werkelijkheid van je wensen en ervaar het ultieme gevoel van vrijheid op onze evenementenlocatie mét restaurant in de Noordwijkse duinen. Meer over Vrijstaat Nederzandt Vrijstaat Nederzandt - Bevrijd jezelf! Kom heerlijk ontbijten,
lunchen of dineren
Prijswinnende gerechten Restaurant
Het prachtige duin- & strandgebied biedt vele mogelijkheden Meer informatie over Nederzandt Eropuit

Vrijstaat Nederzandt

Lieve gasten

Met pijn in ons hart maar vol begrip voor de maatregel, zijn de deuren van ons restaurant tot tenminste 20 april 2021 gesloten, om de strijd aan te gaan tegen de verspreiding van het COVID 19 virus.

Wij willen jullie bedanken voor jullie trouwe steun de afgelopen tijd en het begrip op de situatie. Wij hopen jullie snel weer hartelijk te mogen verwelkomen op het mooiste duintopje van Noordwijk. Houd onze Socials en Website in de gaten voor nieuwe ontwikkelingen.

Zonnige groet,
Vrijstaat Nederzandt

Geopend voor afhaal!

U kunt nog steeds langskomen voor heerlijke koffie, thee, fris, huisgemaakte gebak en belegde broodjes. Bij mooi weer staat de grill buiten aan voor hamburgers, saté en spare-ribs.  

Ma t/m zo tussen 09:00 en 20:00 uur

Meeting & Events

Vergaderen & brainstormsessies

Restaurant

Prijswinnende gerechten

Kids

Fun & veilig

Eropuit

Natuurgebied & mogelijkheden

Producten uit onze webshop

NEDERZANDT ON-TOUR

Spetterend stoepfeest

Daarom gaat de Nederzandt On Tour-bus elke dag langs een jarige in de Bollenstreek om een verjaardagsfeestje naar de jarige toe te brengen. Gun jij jouw moeder, opa, buurvrouw of zoon ook een knallende verassing op zijn stoep? Houd dan onze socials in de gaten en tag de jarige die een feestje wel kan waarderen.