Evenementenlocatie Noordwijk strand

Evenementenlocatie Noordwijk

Evenementenlocatie Noordwijk Nederzandt helpt je graag een geweldig evenement neer te zetten.

Of je nou jouw vergadering wil opfleuren met het prachtige zand, of een knallend feest aan het strand wil geven, je kunt altijd terecht bij evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt. Gelegen aan het strand in Langevelderslag, tussen Noordwijk en Zandvoort. Ook inspirerende congressen en drukke evenementen kunnen bij Vrijstaat Nederzandt georganiseerd worden. Uiteraard serveren wij hierbij een hapje en een drankje, en de mogelijkheid om een deel of zelfs de hele beachclub af te huren.

Inspireer je gasten met een congres aan het strand bij ons congres centrum! Nederzandt ligt in een toplocatie bij Noordwijk wat uitstekend bereikbaar is vanuit Haarlem, Den Haag en Rotterdam. 

Unieke evenementenlocatie nabij Noordwijk

Ons professionele team staat altijd klaar om je meeting of event samen met jullie te organiseren. Wij snappen dat iedere meeting en evenement een ander doel heeft, en passen ons hierop aan. Wil je een strak en zakelijk evenement, een uitbundig feest, of een verbazingwekkend congres? Wij nemen graag je zorgen uit handen en zorgen voor een vast aanspreekpunt voor, tijdens en na het evenement. Wij hebben altijd een passende ruimte, of je nu 5 of 1500 gasten hebt.

 

Bij Nederzandt staan jouw ideeën en wensen altijd op de voorgrond. Wil je een kleinschalige intieme borrel, of toch liever een groot knalfeest met een band? Wij denken graag mee en voorzien jou graag van advies om de organisatie te versoepelen. Dit evenement staat volledig in het teken van jou, en we nemen graag jouw zorgen uit handen.

Zakelijk

Congressen, seminars en meer.

Vergaderzaal huren

Tijd om even weg te gaan van de zaak

Activiteiten

Maak je event compleet met een leuke activiteit

Congres

Wil je graag een geweldig congres organiseren?

Bedrijfsfeest

Een speciale gebeurtenis te vieren

Goed voor de teambuilding

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

Evenementenlocatie Noordwijk aan zee

Zie het voor je: Gezellig samen met je familie of collega’s, met je drankje in de hand, kijken hoe de zon zakt in de zee. Op de achtergrond hoor je het geruis van de zee en de muziek uit de speakers komen. Het leven is goed, en dit feestje is beter. Deze avond zal je nooit meer vergeten. 

Wij serveren het hele jaar door dagverse, seizoensgebonden en duurzame producten uit Hollandse bodem. ‘Voel je energiek’ is bij ons het motto. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Langevelderslag inspirerende vergaderlocatie Nederzandt

Unieke strandlocatie tussen Noordwijk en Zandvoort.

Evenementenlocatie Vrijstaat Nederzandt is de perfecte locatie om een bruiloft, verjaardag, jubileum of welk evenement dan ook te vieren met jouw vrienden en familie. Wij zijn benieuwd naar jouw wensen en vervullen ze maar al te graag. Voor de kinderen is er speeltuin Speelzandt waarin zij zich urenlang kunnen vermaken.

Vergaderlocatie tussen Noordwijk en Zandvoort aan het strand: vergaderen met de voetjes in het zand bij Vrijstaat Nederzandt

Wil je samen vergaderen aan zee? Dat kan in alle rust op Langevelderslag, de inspirerende vergaderlocatie tussen Noordwijk en Zandvoort. In onze ruime locatie is er altijd een plek om in alle rust te vergaderen en te presenteren. Wij zorgen uiteraard voor de hapjes, drankjes en eventuele lunch of diner. Met maar liefst 6 verschillende zalen zal je altijd een geschikte (en leuke) vergaderlocatie vinden om jouw vergadering te houden. Of kies ervoor om hierna een bedrijfsfeest te geven op locatie. Wij horen graag wat je wensen zijn bij evenementenlocatie Nederzandt.

Inspirerende vergaderlocatie aan het strand, ook voor training geven
Inspirerende vergaderlocatie aan het strand

Groepsdiner aan zee: eten met grote groepen

Wij helpen je graag een diner te organiseren met een groot gezelschap. Of dineer je liever met een klein gezelschap met een walking dinner? Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Stel zelf het menu van het diner samen samen met onze culinaire chef. Wij serveren heerlijke, verrassende en gezonde gerechten die een lust voor het oog zijn.

Wij serveren het hele jaar door dagverse, seizoensgebonden en duurzame producten uit Hollandse bodem. ‘Voel je energiek’ is bij ons het motto. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën. Kom langs bij onze evenementenlocatie Noordwijk (nabij)

Personeelsfeest Noordwijk: maak uw zakelijke (bedrijfs-)feest wat luchtiger

Wil jij jouw bedrijfsfeest op een unieke locatie vieren? Kies voor een locatie aan het strand! Vrijstaat Nederzandt, het unieke stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort.

Wij staan overal voor open. Wil je een kleine, informele netwerkborrel? Heb je wat te vieren en wil je een personeelsfeest organiseren? Of heb je toch liever een gezellig bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten? Wij helpen en denken graag met je mee!

Evenementenlocatie personeelsfeest amsterdam

Vrijstaat Nederzandt is ook zeer geschikt voor grote evenementen.

Denk aan een flink personeelsfeest, een educatieve presentatie of een inspirerend congres. Met een parkeergelegenheid op korte afstand ben je gegarandeerd van een gezellige tijd bij evenementenlocatie Noordwijk 

Nederzandt strandtent noordwijk

Congres Noordwijk: inspirerend en gezellig

Wil je jouw congres naar een hoger niveau tillen? Organiseer een congres aan het strand bij congreslocatie Nederzandt, gelegen op een uniek stukje zand tussen Noordwijk en Zandvoort. Ons professionele team helpt je graag met specifieke wensen om jouw congres uniek te maken. Combineer zakelijk en plezier voor een optimale beleving. Van grote launches tot kleine congressen, bij Nederzandt denken we graag met jou mee.

Er zijn naast het congres meerdere opties, zoals het dineren met een besloten kring, of een groot bedrijfsfeest voor de congresgangers. Wij denken graag mee en zorgen ten alle tijden voor een gezellige beleving.

Teambuilding activiteiten in Noordwijk: motiverende activiteiten met je collega's

Teambuilding activiteiten op het strand is een goede manier om de samenwerking te verbeteren. Het geruis van de zee, het branden van de zon en het zand tussen de tenen zorgt tevens voor een flinke boost voor de motivatie. 

Vrijstaat Nederzandt beschikt over een groot aantal aan activiteiten. Ook helpen wij jou graag een aantal activiteiten te organiseren voor teambuilding, zoals Expeditie Robinson, een mobiele escaperoom, het bouwen van een mega vlieger, of een outdoor tablet game.

Teamuitjes of bedrijfsuitje? Dit doe je bij Vrijstaat Nederzandt

Teambuilding uitjes Noordwijk motiverende activiteiten met je collega's

Tijd om jullie meeting even te onderbreken en ons prachtige duingebied te verkennen! Wij helpen je graag om jouw evenement nog completer te maken en bieden een ruime keuze aan activiteiten. Maak met de boswachter een wandeling door de duinen en het bos of pak de fiets en waan je een weg door de bollenvelden in de Bollenstreek en geniet van de prachtige natuur! Wij hebben wandel- en fietsroutes klaar liggen in ons infokantoor. 

De activiteiten vinden plaats in en rondom het duingebied en op het strand. Je kunt er ook voor kiezen om op locatie te blijven en indoor activiteiten te doen. Wij hebben onze activiteiten opgedeeld in zes categorieën. Heb je zin in een spannende wedstrijd met de collega’s of liever ontspannen tijdens een boswandeling, de keuze is geheel aan jou!

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

[fibosearch]

Vrijblijvende offerte aanvragen

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine