Evenementenlocatie Amsterdam

Evenementenlocatie nabij Amsterdam

Nederzandt helpt je graag een geweldig evenement neer te zetten in ons evenementenlocatie Amsterdam (nabij). 

Of je nu een zakelijk feest wil geven of een casual strandfeest evenementenlocatie Nederzandt helpt je graag een geweldig evenement te organiseren nabij Amsterdam. 

Ook inspirerende congressen en drukke evenementen kunnen bij Vrijstaat Nederzandt georganiseerd worden. Uiteraard kunnen wij hierbij de catering verzorgen en is er de mogelijkheid om de gehele beachclub af te huren.

Inspireer je gasten met een congres aan het strand bij ons congres centrum! Nederzandt ligt in een toplocatie bij Noordwijk wat uitstekend bereikbaar is vanuit Amsterdam, Haarlem, Den Haag en Rotterdam. 

Langevelderslag inspirerende vergaderlocatie Nederzandt

Unieke evenementenlocatie in de buurt van Amsterdam

Evenementenlocatie Nederzandt is zo’n unieke locatie nabij Amsterdam dat het aantrekkelijk is om meerdaagse evenementen te organiseren. Combineer bijvoorbeeld jouw meerdaagse bijeenkomst met een heerlijk 3-gangen diner en een vers ontbijt. 

Zakelijk

Congressen, seminars en meer.

Vergaderzaal huren

Tijd om even weg te gaan van de zaak

Activiteiten

Maak je event compleet met een leuke activiteit

Congres

Wil je graag een geweldig congres organiseren?

Bedrijfsfeest

Een speciale gebeurtenis te vieren

Goed voor de teambuilding

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

Dineren aan zee: dineren aan het strand

Wij helpen je graag een diner te organiseren met een groot gezelschap. Of dineer je liever met een klein gezelschap met een walking dinner? Wat je wensen ook zijn, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Stel zelf het menu van het diner samen samen met onze culinaire chef. Wij serveren heerlijke, verrassende en gezonde gerechten die een lust voor het oog zijn. Als gerenommeerde evenementenlocatie bij Amsterdam kun je hiervan op aan!

Wij serveren het hele jaar door dagverse, seizoensgebonden en duurzame producten uit Hollandse bodem. ‘Voel je energiek’ is bij ons het motto. Uiteraard houden wij graag rekening met eventuele dieetwensen en allergieën.

Restaurant Nederzandt proost evenementenlocatie Amsterdam Nabij

Duurzaamheid staat hoog in ons vaandel en proberen dit zoveel mogelijk in ons gehele bedrijf te verwerken. Dit kun je terugvinden in ons plasticvrij terras, lokale producten, seizoensgerechten en ons zero waste beleid. Om duurzaam te ondernemen richten wij op de drie p’s van duurzaamheid, namelijk; people, planet en profit.

Vergaderzaal met stoelen en beamer tv knus uniek inspirerend

Door de grote ramen van de ruimtes creëren wij een open sfeer.  Elke ruimte is ook ingericht met de benodigde audiovisuele apparatuur die uw vergadering soepel laat verlopen.

Vergaderlocatie aan het strand: vergaderen met de voetjes in het zand bij Vrijstaat Nederzandt

Wil je vergaderen aan de zee? Dat kan in alle rust op Langevelderslag, de perfecte vergaderlocatie tussen Noordwijk en Zandvoort, vlakbij Amsterdam. In Nederzandt (evenementenlocatie Amsterdam) is er altijd plek om in alle rust te vergaderen. 

Elke vergadering bij Vrijstaat Nederzandt is anders dan u gewend bent. Onze vergaderzalen hebben elk een eigen identiteit, waardoor er voor iedere bijeenkomst een passende ruimte beschikbaar is. De meeste ruimtes hebben uitzicht op zee en het duinlandschap. 

Goed bereikbaar vanuit Amsterdam!

Evenementenlocatie met overnachting vlakbij Amsterdam

Wanneer je een tweedaags evenement boekt zorgen wij voor een geschikte overnachting in een nabijgelegen hotel of vakantiepark. Heb je hierbij ook vervoer nodig? Ook dit kunnen wij regelen. 

Zie het voor je: gezellig samen met collega’s, met je drankje in de hand, kijken hoe de zon zakt in de zee.

Op de achtergrond hoor je het geruis van de zee en de muziek uit de speakers komen. Het leven is goed, en dit feestje is beter. Deze avond zal je nooit meer vergeten.

Restaurant Nederzandt duurzaam restaurant kok tijdens een heidag
Evenementenlocatie personeelsfeest amsterdam

Personeelsfeest bij Amsterdam: zakelijk en gezellig

Wil jij jouw bedrijfsfeest op een bijzondere locatie vieren die je nooit meer zal vergeten? Kies voor een bijzondere  evenementenlocatie aan het strand! 

Wij staan overal voor open. Wil je een kleine, informele netwerkborrel? Heb je wat te vieren en wil je een groot personeelsfeest organiseren? Of heb je toch liever een gezellig bedrijfsuitje met teambuilding activiteiten? Wij helpen en denken graag met je mee!

Congreslocatie Amsterdam: inspirerend en gezellig

Ben je van plan om een congres te organiseren, en zoek je nog een inspirerende locatie? Kies ervoor om jouw congres te organiseren aan het strand! Of je nu een evenement rondom een product lancering wil, of een groot congres, bij Nederzandt denken we graag met jou mee. 

Het is tevens mogelijk om na het congres nog te kunnen borrelen, een feest te geven of toch liever te dineren in besloten kring. 

Trouwlocatie aan het strand | evenementenlocatie amsterdam

Organiseer jouw festival nabij Amsterdam: Met de voeten in het zand

Je kunt Vrijstaat Nederzandt ook omtoveren tot je eigen festival land(t)! Denk hierbij aan allerlei foodstrucks met gerechten uit de hele wereld of een bepaald thema, optredens van diverse bands, DJ’s, komische artiesten en plaats attracties zoals een groot springkussen of een carrousel. Wij hebben concepten klaar liggen van onze eigen evenementen die gebruikt kunnen worden als basis van jullie festival. Betrek ook onze buren Hoogies, Broodthuis en Bella Bella er bij en maakt van jouw festival een compleet dorp! 

Ook foodtruckfestivals zijn mogelijk op het terrein van Nederzandt. Heerlijk met alle gasten met de voeten in het zand smullen van de foodtrucks. Zie jij het al voor je?

Teambuilding uitjes nabij Amsterdam: motiverende activiteiten met je collega's

Teambuilding activiteiten op het strand zijn populair. En dat is niet zonder reden. De zee, het zand tussen je tenen en de stralende zon zorgen immers voor inspiratie en motivatie.

Waarom een teambuilding activiteit?  Teambuilding verbetert het functioneren van jouw team op een speelse en actieve wijze en versterkt zo de band tussen collega’s.

Activiteiten op het strand in de buurt van Amsterdam: gezellige groepsactiviteiten bij de zee

Tijd om jullie meeting even te onderbreken en ons prachtige duingebied te verkennen! Wij helpen je graag om jouw evenement nog completer te maken en bieden een ruime keuze aan activiteiten. Maak met de boswachter een wandeling door de duinen en het bos of pak de fiets en waan je een weg door de bollenvelden in de Bollenstreek en geniet van de prachtige natuur! Wij hebben wandel- en fietsroutes klaar liggen in ons infokantoor. 

De activiteiten vinden plaats in en rondom het duingebied en op het strand. Je kunt er ook voor kiezen om op locatie te blijven en indoor activiteiten te doen. Wij hebben onze activiteiten opgedeeld in zes categorieën. Heb je zin in een spannende wedstrijd met de collega’s of liever ontspannen tijdens een boswandeling, de keuze is geheel aan jou! Vrijstaat Nederzant is jouw evenementenlocatie nabij Amsterdam!

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

[fibosearch]

Vrijblijvende offerte aanvragen

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine