Medewerker / werkgever van de dag

Wij zetten elke dag een medewerker of werkgever in het zonnetje!

Nomineer je medewerker / werkgever!

De Nederzandt On Tour-bus gaat elke dag langs een “thuis”werker in de Bollenstreek om deze persoon even goed in het zonnetje te zetten. Gunt u uw bakker, fietsenmaker, de postbezorger, die ene vriendelijke vakkenvuller of misschien wel uw eigen werknemer of werkgever een aangename verassing op zijn/haar stoep? Nomineer dan hieronder uw favoriete harde werker die een verrassing vol gezelligheid, warmte, liefde en lekkers wel kan waarderen.

Medewerker van de dag

Kent u een echte harde werker in de Bollenstreek, iemand die elke dag met passie en een glimlach zijn/haar werk uitvoert en verdient deze persoon het om in het zonnetje gezet te worden door ons? Nomineer uw favoriete werknemer dan door een berichtje te sturen via whatsapp (+31 6 83124508) met de volgende info over de werknemer: naam, adres, beroep, bedrijf, en de reden waarom juist deze werknemer deze verrassing verdient. Als u de winnaar bent staan we binnenkort met de Nederzandt On Tour-bus op de stoep bij uw favoriete medewerker om er een groot feest van te maken.

Werkgever van de dag

Kent u een echte harde werker in de Bollenstreek, een fijne werkgever om voor te werken, die altijd klaar staat voor zijn medewerkers of die altijd leuke teamuitjes organiseert? Of verdient hij/zij het gewoon om even goed in het zonnetje gezet te worden. Verras dan uw favoriete werkgever door hem/haar te nomineren.

Nomineren doet u door een berichtje te sturen via whatsapp (+31 6 83124508) met de volgende info over de werkgever: naam, adres, beroep, bedrijf, en de reden waarom juist deze werkgever deze verrassing verdient. Als u de winnaar bent staan we binnenkort met de Nederzandt On Tour-bus op de stoep bij uw favoriete werkgever om er een groot feest van te maken.

Nu komen we naar jouw, straks weer bij ons!

Tip: Zoek jij een locatie om voor een teamuitje als dat straks weer mag? Strandplaats Nederzandt beschikt over diverse ruimtes met een spectaculair uitzicht, midden in de duinen. De perfecte locatie voor als de eerste samenkomsten weer zijn toegestaan.

[fibosearch]

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine