Congrescentrum

Congres centrum in Noordwijk

Inspirerend congres centrum aan het strand van Noordwijk

 

Wil je graag een geweldig congres organiseren op een unieke locatie aan het strand? Inspireer je gasten met een congres aan het strand bij congres centrum Nederzandt!

Vergaderen in Noordwijk

Ieder congres is anders, en heeft andere gasten en sprekers. Dat maakt congressen zo inspirerend en leuk. Nederzandt is een inspirerend congres centrum met ruimte tot 1500 gasten. Wij helpen je graag met het organiseren van jouw congres, en dragen graag bij aan de informatieve en inspirerende ervaring. Wij helpen je graag bij de nodige voorbereidingen, en zorgen dat jouw congres perfect verloopt.

Waarover je het congres ook wil organiseren, Vrijstaat Nederzandt heeft alles in huis om een succesvol congres neer te zetten. Of je nu met grote merken wil organiseren, of een kleinschalig niche congres wil organiseren. Nederzandt heeft alles in huis om jouw congres een succes te laten worden. 

Is jouw congres te groot voor één dag? Je kan bij congres centrum Nederzandt ook een meerdaags congres organiseren.

Congres centrum op een unieke locatie

Je kan gemakkelijk de vergadering combineren met teambuilding of ontspannende activiteiten. Door de ligging tussen het Nationaal Park Hollandse Duinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen lukt het altijd wel om je te ontspannen in de zilte buitenlucht.

 

Congres centrum aan het strand

Congres centrum Nederzandt ligt in een toplocatie bij Noordwijk wat uitstekend bereikbaar is vanuit Haarlem, Den Haag en Rotterdam. Geniet na het congres van het zand, de zee, en de nabijgelegen nationale parken en reservaten.

 

Nederzandt is een van de weinige congreszalen aan de kust. Deze buitengewoon inspirerende locatie geworden voor congressen, seminars, vergaderingen, bedrijfsfeesten en meer. Indien er specifieke verwachtingen of gedachten zijn over de inrichting van de zalen, zijn we bereid ze door te voeren. Op die manier zorgen we voor een inspirerende ruimte om de productiviteit en de creativiteit van de gasten te verhogen.

Congres organiseren bij Noordwijk

 

Til jouw congres naar een hoger niveau door een unieke locatie! Of je nu met de voetjes in het zand wil, of toch liever binnen het congres wil organiseren, wij staan overal voor open. Ons professionele team helpt je graag met wensen om jouw congres uniek te maken. Wil je graag branded ballonnen, een goodiebag bij binnenkomst, of activiteiten? Combineer zakelijk en plezier om jouw congres te laten slagen. Van grote merken tot kleine ondernemers, bij Nederzandt denken we graag met jou mee.

Met onze sales medewerkers stemmen wij precies af hoe de bijeenkomst moet verlopen. Maak gebruik van onze sfeervolle zalen met elk een eigen identiteit, en sluit het congres af op onze gezellig terras met een borrel en/of een diner.

Klein congres aan het strand

Hoe zorg je voor een congres om nooit meer te vergeten? Organiseer een congres aan de kust van Zuid-Holland met een fenomenaal uitzicht op zee, het strand, en de duinen. Met een capaciteit van 1500 mensen kan je altijd jouw gasten kwijt. Door de unieke locatie weet je zeker dat je een indrukwekkend, zakelijk, inspirerend en educatief congres zal geven.

Wij staan overal voor open. Wil je een klein congres? Of heb je toch liever een uitbundig congres met extra activiteiten en lunch? Wij helpen je graag!

Congres centrum Nederzandt is ook zeer geschikt voor personeelsfeesten, presentaties en vergaderingen. Nederzandt is bereikbaar met een parkeergelegenheid op korte afstand.

Congres met catering: hapjes en drankjes

Of je nu een groot of klein congres hebt, wij verzorgen graag het eten voor je.

Of je nu meerdere gerechten wil hebben, of een walking dinner, wij helpen je graag om het diner te laten slagen. Samen met onze chef stel je zelf het menu van het diner samen. Wij serveren het hele jaar door heerlijke, verrassende en gezonde gerechten.

Parkeren op de congreslocatie: goed bereikbaar

Congres centrum Nederzandt is nabij een grote parkeerplaats. Zo weet je zeker dat jouw gasten het congres kunnen bereiken.