Ceremonie aan zee

St(r)andplaats Nederzandt is anders dan alle andere locaties! Geen standaard strandlocatie op een drukke boulevard, maar gelegen in een oase van rust midden in de duinen, zonder andere locaties in de omgeving én met een prachtig uitzicht op het strand!

Bespreek vrijblijvend de mogelijkheden

Officiële Trouwlocatie

St(r)andplaats Nederzandt is een officiële trouwlocatie van de gemeente Noordwijk. Wij bieden u dan ook de mogelijkheid om de huwelijksvoltrekking plaats te laten vinden op onze locatie. Als u ervoor kiest om de trouwceremonie bij St(r)andplaats Nederzandt plaats te laten vinden, dan vindt de ceremonie bij mooi weer plaats op ons eigen zandstrand. Hier geeft u in alle rust met uw voeten in het zand uw ja-woord met een spectaculair uitzicht op de achtergrond. Bij minder mooi weer kan de plechtigheid ook in één van onze sfeervolle zalen plaatsvinden.

Trouwambtenaar

Voor de huwelijksvoltrekking op onze locatie neemt u zelf contact op met de gemeente Noordwijk. De gemeente Noordwijk is telefonisch te bereiken via 071-3660434. De gemeente controleert voor u of er op de trouwdatum naar keuze een ambtenaar beschikbaar is. Wanneer de trouwdatum dichterbij komt, ontmoet u de trouwambtenaar en kunt u eventueel nog afspreken op onze locatie om e.e.a. door te nemen en elkaar beter te leren kennen.

Awards en nominaties

Nederzandt heeft als trouwlocatie heel wat te bieden. Zo hebben we meerdere awards gewonnen en zijn we voor heel veel prijzen genomineerd. Weten welke? Bezoek dan onze pagina met awards. 

Bekijk awards en nominaties

Speciale wensen

Heeft u speciale wensen? Laat het ons gerust weten! Dan kijken wij samen hoe wij uw wensen in vervulling kunnen laten gaan. Uiteraard zorgen wij ervoor dat op de bruiloft alles perfect volgens plan verloopt, zodat u écht de bruiloft krijgt waar u zo naar uitgekeken heeft!

Neem contact op