De Nederzandt
business inspiratie boosters 22 November 2023

Graag nodigen we u uit voor de Nederzandt business inspiratie boosters!

GROEPSESSIE: Ai in sales, early adaptor of de kop in het zand?

Sinds de lancering van ChatGPT, de slimme chatbot, heeft artificial intelligence (AI) enorm veel aandacht gekregen. Afgelopen jaren heeft AI een enorme ontwikkeling doorgemaakt en de impact op  B2B sales wordt steeds groter. Hoe zorg je ervoor als organisatie dat je deze revolutie niet mist en straks jouw concurrenten in een gigantische vaart ontwikkelen doordat zij wel op tijd op de AI boot zijn gestapt? Krijg inzicht in de kansen en uitdagingen van AI in B2B sales zodat ook jij als manager weet wat er de komende jaren te wachten staat en hoe ook jij de vruchten kan gaan plukken van AI.

Expert: Toni van Dam 

lucas-van-zandvoort-crocs-lef-event

Thema 1 - Dromen waarmaken buiten de gebaande paden - Crocs: wat te doen met een lelijke schoen.

Laat je meenemen in de inspirerende reis van de snelle opkomst van Crocs en de lessen die Lucas van Zandvoort heeft geleerd. Lucas vertelt je over de successen, maar ook over wat er niet goed is gegaan en wat hij heeft toegepast in de opbouw van andere merken. Rebels, gepassioneerd,  super enthousiast, puur, out of the box, zomaar een paar woorden die je zult ervaren en inspireren. Welke vragen ga jij hem stellen?

Expert: Lucas van Zandvoort (mede grondlegger Crocs BeNeLux)

Een event voor Algemeen, Sales, Marketing en HR directeuren & managers van organisaties met een team van minimaal 5 commerciële medewerkers

Thema 2 - Hoe maak je significant meer impact op je klanten, huidige en toekomstige medewerkers met je personal brand?

Onder leiding van de bevlogen expert Jorrit Vlas, duiken we in de wereld van LinkedIn voor executives en management en onthullen we de geheimen om relevant te zijn voor alle stakeholders van jouw organisatie. Leer hoe je onderscheidend en met impact communiceert, krijg handvaten om te werken aan jouw persoonlijke positionering als moderne leider en hoe je een content planning maakt voor je belangrijkste stakeholders. Mis ook niet de fascinerende inzichten uit het TOP 100 CEO-onderzoek en hoe zij zich onderscheiden.

Expert: Jorrit Vlas

Een event voor Algemeen, Sales, Marketing en HR directeuren & managers van organisaties met een team van minimaal 5 commerciële medewerkers

1676202604085

Thema 3 - 30% meer omzet met hoge marge door sales als onderscheidend vermogen

Hoe groei je significant in omzet met hogere marge in tijden dat de klant kritischer is en genoeg alternatieven heeft?
Door de manier waarop je sales doet onderscheidend te laten zijn. We dagen je uit op de huidige manier waarop je team sales bedrijft en laten zien aan de hand van praktijkvoorbeelden hoe het ook anders kan. Resultaat een moderne manier van commercie bedrijven waarmee je de beste in jouw sector wordt!

Experts: Wessel Berkman & Renate Beuling

Een event voor Algemeen, Sales, Marketing en HR directeuren & managers van organisaties met een team van minimaal 5 commerciële medewerkers

Thema 4 - Next level HRM en leiderschap 3.0

Duik in de wereld van next level leiderschap & HRM. Bij veel organisaties reizen de thema’s rondom medewerkers de pan uit. We gaan van directief naar dienend leiderschap. En het huidige HRM is uitgewerkt. Hoe kan je dienend zijn als je de ambities (ook de niet werk gerelateerde) van je medewerkers niet kent? Kortom: hoe ziet next level leiderschap, management en HRM eruit zodat je het verschil maakt voor je nieuwe en huidige medewerkers.

Ontdek samen met expert Sonja van Hamersveld van Charly Green de nieuwe richting van HRM en leiderschap. Welke vragen heb jij?

Expert: Sonja van Hamersveld

Een event voor Algemeen, Sales, Marketing en HR directeuren & managers van organisaties met een team van minimaal 5 commerciële medewerkers

_05A2404
1517670173687

Thema 5 - Next level managers! ​

In een tijd waar personeel schaars is, er een druk ontstaat van markten die vertragen én medewerkers die je met fluwelen handschoenen moet aanpakken is de rol van management niet te benijden. 40% van de werknemers zegt hun baan op vanwege slecht management. Een indrukwekkende 92% van de werknemers zou blijven als hun managers meer empathie hebben, wat aantoont dat er een kloof is tussen management en werknemers.

In een introductie over deze thema’s laten we zien hoe je als directie en management meer resultaat haalt met een hoger commitment en minder stress. De rol van management is dubbel, goede cijfers laten zien én de optimale ontwikkeling van medewerkers. De afgelopen jaren vraagt dat om andere competenties van management.
Hebben we de juiste mensen aan boord, benutten we de talenten, bieden we perspectief, binden we talent en verhogen we de output met “double digits”?
Als je deze vragen stelt aan je management óf ze zelf gesteld krijgt, dan is dit dé gelegenheid op zoek naar je antwoorden.
Welk plan heb jij om binnen 3 maanden deze thema’s op te lossen?

Expert: Marco van Wel

Een event voor Algemeen, Sales, Marketing en HR directeuren & managers van organisaties met een team van minimaal 5 commerciële medewerkers

Aanmelden

Gratis aanmelden bij Business Inspiratie Boosters 22 november 12.15u 2023

Aanmelden via Rosalie Zwaan: rz@d-c-r.nl - Graag aangeven welke 2 thema's u graag wilt bijwonen.

Andere mogelijkheden

Brainstormen

Netwerken

Trainingen geven

Verzorgde BBQ met team

Heidag

Wil je wat organiseren?

Deze bedrijven gingen je al voor:

Bel ons events team

Samen met ons events team maken we een compleet pakket op maat. Van vergaderen tot 2-daags event. Alles kan.

[fibosearch]

Vrijblijvende offerte aanvragen

Table of Sweets

32,50 p.p. voor High Tea

39,50 p.p. voor High Wine

Ontvangen worden met een glas bubbels, daarna lekker mee worden genomen door onze keuken met hartigs en zoetigheden.
In combinatie met thee of wijn.
Be welcomed with a glass of bubbles, then taken along through our kitchen with savory and sweets.
In combination with tea or wine.

Hartig/Savory

Sandwiches met/Sandwiches with

Kaas | Carpaccio | Paling
Cheese | Carpaccio | Eel

Soep/Soup

Aspergesoep/asparagus soup

Zoetigheden/Sweets

Cheesecake/Cheesecake

Bosbessen
Blue Berries

Mini kokosmakroon/Mini coconutmacaroon
Sinaasappel brownie/Orange brownie
Scone/Scone
Mini slof/Mini cake

Aardbei | Mascarponecrème
Strawberry | Mascarpone cream 

Diverse soorten thee of bijpassende glazen wijn
Various types of tea or matching glasses of wine