Weddingplanner

Bij St(r)andplaats Nederzandt hebben wij niet één, maar zelfs meerdere weddingplanners die u graag begeleiden bij het organiseren van uw mooiste dag! Onze weddingplanners, hebben jarenlange ervaring met het organiseren van bruiloften en begeleiden u graag van A tot Z bij het plannen van uw perfecte bruiloft! Zij zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt op onze prachtige locatie en nemen u graag alle zorg uit handen!

Professioneel en betrouwbaar

Onze weddingplanners steken veel energie in iedere bruiloft om u zo de dag van uw leven te bezorgen! Daarbij verliezen zij geen enkel detail uit het oog. Dankzij hun ruime ervaring denken zij soms net een stapje verder dan uzelf. Onze weddingplanners geven u dan ook graag persoonlijk advies en leuke tips voor uw mooiste dag!

Een onvergetelijke dag

Samen met de collega's uit het restaurant zorgen de weddingplanners ervoor dat u een onvergetelijke dag bij onze locatie beleeft en dat u met veel plezier terugdenkt aan uw bruiloft!

Droomt u van een bruiloft bij St(r)andplaats Nederzandt? Dan maken wij graag een vrijblijvende afspraak met u om alle verdere mogelijkheden persoonlijk met u te bespreken. Ons bruidsteam is iedere dag bereikbaar via 088-6644408 of info@nederzandt.nl.