Trouwtips

Natuurlijk geeft onze weddingplanner u het liefst persoonlijk tips die helemaal bij uw wensen passen. Desondanks hebben wij toch alvast een paar leuke tips voor uw bruiloft op een rijtje gezet!

Tip 1

Wilt u uw bruiloft aan het strand helemaal in stijl afmaken? Dan is het leuk om het strandthema ook door te voeren in de decoratie of de bruidstaart. Kies bijvoorbeeld voor cupcakes met schelpen erop of zet een mooie rieten mand klaar met slippers voor als de gasten hun schoenen zat zijn!

Tip 2

Mooie bruidsfoto’s maken met een professionele fotograaf kan aardig wat tijd van uw dagprogramma in beslag nemen. Terwijl u foto’s maakt met de fotograaf, kunnen wij uw dag gasten vermaken met allerlei leuke (outdoor)activiteiten.

Van ontspannende en creatieve activiteiten tot hele sportieve uitdagingen, we hebben voor ieder gezelschap wat wils. Hoe leuk om een quiz te doen waarbij wij gaan kijken hoe goed de gasten het bruidspaar kennen? Of wat dacht u van ons Relatie-pad? Een wandeling door ons prachtige duinen, waarbij u als stel antwoord geeft op allerlei verrassende vragen over uw relatie. Zowel leuk voor het bruidspaar als voor de gasten!

Tip 3

Kom de dag na de bruiloft in bruidskleding terug naar het strand voor een gave fotoshoot in zee. Dit levert unieke plaatjes op voor in het fotoboek!

Tip 4

Kiest u voor de zaal Verlangen? Dan kunt u op een groot tv-scherm leuke foto’s laten afspelen. U kunt deze op een USB-stick bij ons aanleveren. Zo krijgt de ruimte meteen een persoonlijke sfeer!

Tip 5

Wilt u een unieke en originele bruiloft die u en uw gasten nooit meer vergeten? Trouw dan in ons sprookjesachtige Winterland Nederzandt! Bent u ook nog eens échte wintersportliefhebbers? Dan is de Schirmbar misschien iets voor u! Het is hier mogelijk om met een klein gezelschap tot 30 personen een ludieke après-ski borrel te doen. Wij toveren de Schirmbar dan om tot een echte Oostenrijkse après-skibar met warme schapenvachtjes, bijpassende muziek en lekkere winterse drankjes. Super origineel en oergezellig!

Alle overige tips bewaren wij graag voor een persoonlijk gesprek! Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en tips? Neem dan contact met ons op via 088-6644408 of info@nederzandt.com.