Kinderen

St(r)andplaats Nederzandt is dagelijks geopend voor een heerlijke lunch of diner en natuurlijk zijn ook de kinderen van harte welkom in onze Vrijstaat! Voor kleine avonturiers hebben wij een speciale schatkaart met de lekkerste kindermenu’s! Daar gaan de kids zeker weten van smullen! 

Kinderarrangementen voor groepen

Of u nu bij St(r)andplaats Nederzandt wilt trouwen of een feest wilt geven, voor alle gelegenheden hebben wij leuke arrangementen voor de kinderen!

Drankarrangement kinderen

Alle frisdranken, fruitsap, Chocomel, Fristi en limonade

Prijs op aanvraag.

Drankarrangement kinderen deluxe

Bovenstaand arrangement met chips, ijs en snoepjes

Prijs op aanvraag.

Kindermenu’s

Speciaal voor de kleintjes hebben wij heerlijke kindermenu’s samengesteld. U vindt de actuele kindermenu’s op de schatkaart!

Nanny

Op aanvraag kunnen wij een nanny inschakelen voor uw kinderen en de kinderen van uw gasten. De nanny begeleidt de kinderen gedurende de hele dag en zorgt ervoor dat zij, net als u, een onvergetelijke dag hebben! U en uw gasten kunnen genieten van de aanwezigheid van uw kinderen, maar de zorg wordt voor even uit handen genomen. De duur en de locatie van de opvang worden uiteraard met u besproken. De nanny komt vrijblijvend bij u op intake om de mogelijkheden met u door te nemen.

Extras

St(r)andplaats Nederzandt is een waar speelparadijs voor de kinderen. De kids kunnen lekker ravotten op het strand, spelen op het klimrek of in de Uitkijktoren. Op verzoek plaatsen wij voor de kinderen graag een gezellige kindertafel met bellenblaas, kleurpotloden en kleurplaten. Wilt u nog meer entertainment voor de kinderen? Voor een kleine meerprijs plaatsen wij een luchtkussen zodat de kinderen zich lekker kunnen uitleven!

Kinderfeestje

Wist u dat het bij St(r)andplaats Nederzandt ook mogelijk is om een partijtje te organiseren? Wij hebben een enorm aanbod aan leuke en super originele kinderfeestjes! Denk eens aan powerkiten, surfen, boogschieten of de duinkaboutertocht. Al onze activiteiten worden begeleid door professionals. Zo wordt het feestje gegarandeerd een succes! Kijk voor alle kinderfeestjes op de website van Nederzandt Events.