Entertainment

Uw feestavond wordt nog spetterender met een DJ of een band! Wij hebben een artiestenboek met daarin uitsluitend artiesten waar wij goede ervaringen mee hebben. Op aanvraag sturen wij deze graag naar u toe. 

Muziek tijdens de ceremonie

Wij hebben een mobiele geluidsbox met microfoon speciaal voor tijdens de huwelijksceremonie. U kunt hiervoor zelf uw favoriete muziek meenemen. De box heeft een USB-aansluiting en een mini jack aansluiting voor een Ipod of Iphone. Daarnaast is het mogelijk om via de box een cd af te spelen.

Wij zorgen ervoor dat op het juiste moment de muziek ingezet wordt, zodat jullie je daar niet druk over hoeven te maken.

Tip: wij raden aan om uw muziek van te voren te testen bij onze locatie, zodat u zeker weet dat alles goed werkt.

Achtergrondmuziek

Gedurende de dag kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze lounge achtergrondmuziek. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf muziek op een USB-stick, laptop of cd te zetten zodat deze liedjes gedurende de dag worden afgespeeld. Dit is mogelijk in al onze zalen.

Tip: wij raden aan om de USB-stick van te voren uit te proberen bij ons op locatie, zodat u zeker weet dat alles goed werkt.

Dj Ferocius

Bij een feestavond hoort natuurlijk hele goede muziek! Wij kunnen u Ferocius Weddings van harte aanbevelen. DJ Ferocius, Bart Heemskerk, is niet voor niets onze huis-DJ!  Hij maakt van ieder feest een knalfuif! Creatief, professioneel, modern en stijlvol. Daar staan de complete shows van Ferocius Weddings voor. Op basis van de grote vraag en de jarenlange ervaring zijn er complete shows opgesteld. Deze shows bevatten alle elementen voor een geslaagde avond (lichtshow, geluidset, op- en afbouw, vervoer en muziek door een dj).

Speciaal voor bruidsparen heeft DJ Ferocius een vragenlijst opgesteld, waarin u verzoeknummers kunt aangeven, een openings– of sluitdans, welke muziek er niet gedraaid mag worden en welke genres wel. Dit zorgt ervoor dat de avond precies zo loopt als u wilt. Wilt u er iets heel bijzonders van maken? Vraag dan naar de extra aanvullende mogelijkheden zoals een spetterend optreden van een saxofonist of percussionist.

Privacy geportretteerden

St(r)andplaats Nederzandt maakt op de website gebruik van enkele foto’s waarbij personen zichtbaar in beeld komen. Bij de personen in kwestie is hiervoor nadrukkelijk om toestemming gevraagd en is er ook toestemming verkregen.