Entertainment

Uw bedrijfsfeest wordt nog spetterender met een DJ of aan band! Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artiest! In ons artiestenboek staan uitsluitend artiesten waar wij goede ervaringen mee hebben. Op aanvraag sturen wij deze graag naar u toe.

Achtergrondmuziek

Gedurende de dag kunt u ervoor kiezen om gebruik te maken van onze lounge achtergrondmuziek. U kunt er ook voor kiezen om zelf muziek op een USB stick, laptop of cd te zetten zodat deze liedjes gedurende de dag worden afgespeeld. Dit is mogelijk in al onze zalen.

Tip: wij raden aan om de USB-stick van te voren te testen bij ons op locatie, zodat u zeker weet dat alles goed werkt.

DJ Ferocius

Bij een feestavond hoort natuurlijk hele goede muziek! Wij kunnen u DJ Ferocius van harte aanbevelen. Hij is niet voor niets onze huis-DJ! Hij maakt van ieder feest een knalfuif! Creatief, professioneel, modern en stijlvol, daar staan de complete shows van DJ Ferocius voor! Op basis van de grote vraag en de jarenlange ervaring zijn er complete shows opgesteld. Deze shows bevatten alle elementen voor een geslaagde avond (lichtshow, geluidset, op- en afbouw, vervoer en muziek door een DJ, eventueel aangevuld met een live artiest).

Speciaal voor onze gasten heeft DJ Ferocius een vragenlijst opgesteld, waar u verzoeknummers kunt aangeven en kunt aangeven welke muziek er niet gedraaid mag worden en welke genres wel. Dit zorgt ervoor dat de avond precies zo verloopt zoals u wilt.

Wilt u er iets heel bijzonders van maken? Vraag dan naar de extra aanvullende mogelijkheden zoals een spetterend optreden van een saxofonist of percussionist.

Spectaculaire shows

Heeft u zelf een leuk idee voor entertainment op uw personeelsfeest? Vertel het ons! Alles wat u bedenkt kunnen wij voor u regelen… Van vuurspuwers tot circusartiesten en sexy danseressen… Wij zorgen ervoor dat uw feest een onuitwisbare indruk achterlaat bij uw gasten!

Feesten en partijen Strandplaats Nederzandt