Dineren

St(r)andplaats Nederzandt is dagelijks geopend voor een heerlijk diner. Op onze menukaart vindt u overheerlijke klassieke en (soms) verrassende gerechten die onze chef met passie bereidt. Daarnaast hebben wij regelmatig wisselende specials, die écht de moeite waard zijn!

Wij serveren het diner tussen 17.00 en 21.00 uur. Onze keukenbrigade werkt uitsluitend met verse en seizoensgebonden producten, het liefste uit de Bollenstreek.

Bekijk onze dinerkaart!

Diner arrangementen voor groepen

Wilt u met een groot gezelschap genieten van een heerlijk diner of een ongedwongen barbecue aan het strand? Ook dit is mogelijk bij St(r)andplaats Nederzandt! Wij hebben heerlijke groepsarrangementen die geschikt zijn voor zowel ongedwongen als bijzondere gelegenheden.

Barbecue de strandjutter vanaf 30 personen

Van de grill:

  • Huisgemaakte hamburger
  • Malse kipsaté
  • Zacht gegaarde getrancheerde varkensfilet
  • Spareribs met een geheime marinade van de chef
  • Vis van de dag

Saladebar:

  • Groene bladsalade met een frisse yoghurtdressing en mozzarella
  • Griekse rauwkostsalade met rode ui, paprika, tomaat, komkommer en gemengde olijven
  • 2 salades naar keuze; met keuze uit:
    • Couscoussalade met verse munt, koriander, sinaasappel, gember en kerrie
    • Caribische krieltjessalade met frisse appel, paprika en crème fraîche
    • Salade van gele rijst met rozijnen, zoete sinaasappel, ananas en heerlijke kruiden
    • Huis gerookte makreel met aardappelsalade, rode biet en ui

Diverse huisgemaakte smeersels en dips:

  • Cocktailsaus
  • Kerriemayonaise
  • Aioli met verse knoflook en bieslook
  • Romige pepersaus
  • Pindasaus naar traditioneel oosters recept
  • Kruidenboter

Voor erbij:

  • Uitgebreid broodassortiment van de lokale bakker
  • Maïskolven
  • Gepofte aardappel met crème fraîche
  • Groenten van het seizoen in knoflook en kruidige olijfolie
  • Verse watermeloen gevuld met fruit van het seizoen

Prijs op aanvraag. De keuze voor de 2 salades dient u bij het maken van uw reservering door te geven. De grillgerechten zijn niet onbeperkt, per persoon is er per gerecht van de grill 1 item beschikbaar.

Uitbreidingen voor barbecue de strandjutter

  • Gegrilde ossenhaas van rund
  • Bourgondische varkenshaas omwikkeld met spek
  • Zacht gegaarde varkensrib van de barbecue
  • Gegrilde lamskotelet met verse rozemarijn
  • Gambaspies met knoflook
  • Zalmpakketje van de grill
  • Halve kreeft

Prijs op aanvraag. Als u één of meerdere uitbreidingen kiest kunt u deze uitsluitend voor het hele gezelschap reserveren en dient u uw keuze bij het maken van uw reservering door te geven.

Indien de weersomstandigheden het niet toelaten om de barbecue buiten te verzorgen, dan worden alle gerechten in de keuken bereidt en in buffetvorm geserveerd in de door u gereserveerde (binnen)ruimte.

Strandbuffet (vanaf 30 personen)

Vooraf:

  • Soep van de dag
  • Uitgebreid broodassortiment van de lokale bakker, geserveerd met kruidenboter

Saladebar:

  • Groene bladsalade met een frisse yoghurtdressing en mozzarella
  • Griekse rauwkostsalade met rode ui, paprika, tomaat, komkommer en gemengde olijven
  • 2 salades naar keuze; met keuze uit:
    • Couscoussalade met verse munt, koriander, sinaasappel, gember en kerrie
    • Caribische krieltjessalade met frisse appel, paprika en crème fraîche
    • Salade van gele rijst met rozijnen, zoete sinaasappel, ananas en heerlijke kruiden
    • Huis gerookte makreel met aardappelsalade, rode biet en ui

Hoofdgerechten:

  • Noordwijkse schelpenpasta met carbonara saus, ham, champignons en knapperige spekjes
  • Romige Thaise gele curry met kokosmelk, kip, verse groenten en witte rijst
  • Matelote van zeefruit, ‘en papillotte’ bereid
  • Gepofte aardappel met crème fraîche
  • Geroosterde groenten van het seizoen

Prijs op aanvraag. De keuze voor de 2 salades dient u bij het maken van uw reservering door te geven.

Uitbreidingen voor het strandbuffet

  • Bourgondische varkenshaas omwikkeld met spek
  • Oud Hollandse stoof van rund
  • Mini Bourgondische kipsaté
  • Gambaspies met knoflook
  • Halve kreeft

Prijs op aanvraag. Als u één of meerdere uitbreidingen kiest kunt u deze uitsluitend voor het hele gezelschap reserveren en dient u uw keuze bij het maken van uw reservering door te geven.

Voor de kleinere groepen tot 30 personen

Vooraf:

  • Stokbrood met dips

Keuze uit één van de volgende hoofdgerechten;

  • Mixed grill bestaande uit kipfilet, een mini hamburger en varkenshaasmedaillon op een spies
  • Vis special van de dag
  • Vegetarische special van de dag
  • Geserveerd met groene bladsalade, tomaat, komkommer, rauwkost, diverse sauzen en frites

Prijs op aanvraag. Bovenstaande menu wordt geserveerd in buffetvorm of op mooie schalen op tafel.

Driegangen keuzemenus aantal personen op aanvraag

Onze driegangen keuzemenu’s wisselen per seizoen. Per menu heeft u altijd een keuze tussen vis- of vleesgerechten. Uiteraard is het ook mogelijk om op aanvraag een vegetarisch menu samen te stellen.

Driegangen keuzemenu’s en prijzen op aanvraag.

Bovenstaande dinerarrangementen voor groepen zijn uitsluitend mogelijk op reservering (minimaal 24 uur van tevoren). Natuurlijk is het ook mogelijk om een dinerarrangement op maat samen te stellen. Heeft u speciale wensen, neem dan gerust contact met ons op. Ook met speciale dieetwensen houden wij graag rekening!